Аз съм имал три срещи с Владимир Путин и трябва

...
Аз съм имал три срещи с Владимир Путин и трябва
Коментари Харесай

Сакскобургготски: Свалям шапка на Путин, санкциите срещу Русия са автогол за Европа

Аз съм имал три срещи с Владимир Путин и би трябвало да кажа, че постоянно ме е впечатлявал доста какъв брой е осведомен с всяка една тематика и изобщо. И е човек, който ръководи страна като Русия, смъквам му шапка, заяви пред bTV Симеон Сакскобургготски.

Не съм последната инстанция на Европейски Съюз и на целия свят, само че гледайки на практичното постоянно, ненапълно може да прозвучи доста изключително, пък да се изнервят някои хора, само че намирам, че ненапълно е било автогол - каза Сакскобургготски по повод санкциите на Европейски Съюз против Русия.

Монархията си е еднообразно годна до ден сегашен

Моята доктрина, която не е персонална, несъмнено, е, че в историята е имало всевъзможни режими, отпреди 4000 години. Нито единият е по-модерен, нито по-отживелица от другия. Така че монархията си е еднообразно годна до ден сегашен, както една република, както и други системи, които има. Нищо не е безусловно и още по-малко съвършено. Но от време на време монархията си има прерогативи, нали има по този начин една последователност, дълготрайност, неутрално, по какъв начин да кажа, оглавяване на самата страна. Това, несъмнено, си има плюсовете, коментира Сакскобургготски.

Чудя се по какъв начин съм оживял до момента

На въпроса " Сформирахте огромен екип от хора тогава след 2001 година Някои от тях не устояха на напрежението в политиката, на рецензиите. Двама ваши министри си отидоха от тежка болест. Това са Димитър Калчев и Валентин Церовски. Защо политиката от време на време убива? "  Сакскобургготски отговори:

" Питате ме мен и аз се чудя по какъв начин съм оживял до момента, тъй като в действителност има доста, няма да кажа несправедливи, само че доста свирепост, която е непотребна в действителност. Но може би това е като човек стои някъде нагоре, на прицел от всякъде и вятър духа доста мощно. "

В изявление той описа, че се е срещнал на четири очи с Иван Костов през 2001 година, директно преди изборите.

Той просто сподели, че му би трябвало още един цялостен мандат, което е негово право. А оттова към този момент да стартира човек какво би станало, за какво или по какъв начин … аз мисля, че съм прекомерно ангажиран за такива хипотези, заяви Сакскобургготски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР