Аз съм готов за откровено и другарско състезание. Мисля, че

...
Аз съм готов за откровено и другарско състезание. Мисля, че
Коментари Харесай

Крум Зарков: Готов съм за откровено и другарско състезание

Аз съм подготвен за искрено и другарско съревнование. Мисля, че партията ни има потребност да проведем този диалог освен тук в конгреса, а и на всички места, тъй като преживяхме огромна контузия - резултатите ни от изборите са пагубни.

Това разяснява пред публицисти Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин, претендент за ръководител на левицата, преди началото на 50-ия конгрес на. Зарков бе безапелационен, че чака лидерска борба, защото конгресът е бил призован, с цел да установи оставката на Корнелия Нинова, подадена преди повече от два месеца. "Днес това, което би трябвало да се случи, е да вървим по нашите правила, а точно - установяваме оставката, дефинираме разпоредбите и датите за идващия избор и всеки, който има предпочитание, право, самочувствие, визия, хрумвания да се кандидатира и да даде на социалистите опция да се върви нагоре ", уточни социалистът.

Той бе безапелационен, че в случай че не се тръгне към тематиката избор на ръководител на, това би било "фарсово като осъществяване. Самата Корнелия Нинова съобщи, че поема отговорност и подава оставка, оттук насетне или се поема отговорност или не се поема отговорност и едва ли ще им направи чест, в случай че се скрият зад подписка на социалистите от Благоевград ", добави Зарков в отговор на въпрос за подписката. Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г. Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин напомни, че на 4 април е била първата огромна изборна загуба. "Тогава аз и Янаки Стоилов казахме, че би трябвало да реагираме тук и в този момент. Вместо това аз и Янаки спряхме да бъдем членове на Бюрото и то продължи по остарелия път ", разяснява той, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР