Аз съм готов да дам своя имунитет в рамките на

...
Аз съм готов да дам своя имунитет в рамките на
Коментари Харесай

Георги Михайлов: Готов съм да се откажа отново от имунитета си

Аз съм подготвен да дам своя имунитет в границите на периода, който се планува Народното събрание, съобщи националният представител от групата на „ Българска социалистическа партия за България “ проф. Георги Михайлов, съобщи БГНЕС.
Главният прокурор Сотир Цацаров внесе второ искане за снемане на депутатския имунитет на проф. Михайлов, мотив за което стана следствие против него за осъществяване на данъчно закононарушение.
Според данни на държавното обвиняване в декларацията си по ЗДДС за 2016 година, националният представител не е заявил 44 000 лева, които е получил като лихви от сдружението, на което е дал 200 000 евро в заем.
„ Получих документите от деловодството. Моите юристи ще създадат инспекция.Това се случва за повторно. Както споделих и предния – не смятам, че съм нарушил законите на републиката.
Всички свои сили съм дал за укрепването и работата на здравното заведение, което съм управлявал като изпълнителен шеф “, разясни проф. Михайлов.
„ Всички мои имотни декларация отразяват налозите, които съм плащал. Аз не заплащам налози от 1 или 2 години, а от доста години. От 7 години съм регистриран по Данък добавена стойност “, добави още той.
Депутатът бе безапелационен, че не е направил нищо нелегално и ще употребява всички средства, с цел да потвърди правотата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР