Аз съм горда индийка и това никога няма да се

...
Аз съм горда индийка и това никога няма да се
Коментари Харесай

Приянка Чопра се извини, че е хванала терористи

„ Аз съм горда индийка и това в никакъв случай няма да се промени “, изясни звездата в туитър
 Кадър от сериала „ Куонтико “, където хубавицата играе сътрудник на ФБР. Кадър от сериала „ Куонтико “, където хубавицата играе сътрудник на ФБР.
Световноизвестната актриса Приянка Чопра се извини публично за възмущението, което провокира в Индия поради сцена с нейно присъединяване в американския сериал „ Куонтико “.  Суперзвездата на Боливуд си навлече гнева на многочислени сънародници, откакто бе излъчен епизод, в който тя разкрива терористичен скрит план, умислен от индийски хиндуистки националисти.

Епизодът на известното предаване зад Океана, излъчен на 1 юни, демонстрира хубавицата, която играе сътрудника на ФБР Алекс Париш, да осуетява терористичен проект, като вижда, че един от терористите носи индуска броеница. Според сюжета на епизода терористи се пробвали да привлекат пакистанци за атентати, планувани преди срещата на върха в Кашмир, оспорваната територия в Хималаите, за която си съперничат Индия и Пакистан, всяка от които твърди, че тази територия е нейна.

Именно сцената на задържането на терористите провокира отвращение в Индия, като доста почитатели използваха обществените медии, с цел да заявят, че се „ срамят “ от актрисата с индийски корени и я назовават „ изменник “ на „ общата “ им татковина.

Сексапилната Чопра побърза да се извини на почитателите си, които са се почувствали афектирани. В профила си в обществената мрежа туитър тя написа: „ Изключително доста съм натъжена и скърбя, че някои усеща са били засегнати от скорошния епизод на „ Куонтико “. Това не беше и в никакъв случай няма да бъде моето желание. Искрено се оправдавам. Аз съм горда индийка и това в никакъв случай няма да се промени “.

Продуцентите на хитовия шпионски трилър, ABC Studios, също се извиниха и опазиха някогашната Мис Свят Чопра, която е в основната роля. „ Епизодът провокира доста страсти, огромна част от които са незаслужено ориентирани към Приянка Чопра. Тя нито е основала сериала, нито е написала сюжета, нито е режисирала кино лентата “, написаха от студиото в своя позиция по проблема. „ Серията включва антагонисти от разнообразни етноси и генезис, само че в този случай ние по нехайство и за жалост навлязохме в комплициран политически въпрос. Определено не нямахме желание да обидим никого “, допълват от там.

Приянка Чопра, която е първата индийска актриса в основна роля в сериал на американска мрежа, е доста известна в родината си и има голям брой почитатели. Тя е една от най-високоплатените индийски артисти, а предходната година се появи в „ Спасители на плажа “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР