Аз съм глупак, особено в любовта; Връзката ми с Амбър

...
Аз съм глупак, особено в любовта; Връзката ми с Амбър
Коментари Харесай

Аз съм глупак, особено в любовта; Връзката ми с Амбър Хърд беше брутална: Илон Мъск разкрива дълбоко пазени тайни…

Аз съм простак, изключително в любовта; Връзката ми с Амбър Хърд беше брутална: Илон Мъск разкрива надълбоко защитавани секрети.
Романтичният живот на Илон Мъск, характеризиращ се с изменчивия и от време на време плевел темперамент, е прегледан в биографичната книга за милиардера „ Илон Мъск “ от Уолтър Айзъксън. Технологичният магнат, прочут с работата си в фирмите SpaceX и Tesla Inc., е имал няколко връзкис известни дами. Сред които бракът му с Талула Райли, краткотрайната му връзка с музикантката Граймс и бурния му романс с актрисата Амбър Хърд.

Биографията навлиза в персоналния живот на Мъск, като дава информация за връзките му.

Историята на Мъск включва няколко брака с една и съща жена – Райли, с която се развежда. След това се дами наново и се развежда още веднъж. Връзката му с Граймс е също толкоз променлива, белязана от интервали на разлъка и помиряване.

В книгата е отделено особено внимание на връзката на Мъск с Хърд.

Романсът им стартира, откакто Мъск демонстрира интерес към Хърд, виждайки я във кино лентата „ Мачете “ от 2013 година Първата среща на двойката се случва, когато Хърд посещава SpaceX година по-късно. Хърд, отразила този интервал в биографията си, шеговито назовава себе си „ шантава кокона “, която може да се смята и за „ гореща мацка “. По време на визитата ѝ Мъск показва интереса си, като я вози в Tesla.

Двойката оповести обществено връзката си през април 2017 година, когато Хърд показа тяхна обща фотография в Instagram. Те претърпяват моменти на непосредственост и спорове, в това число забележителен спор по време на южноамериканска почивка през декември 2017 година

Мъск разказа връзката им като „ брутална “ и „ умопомрачително мъчителна “.

Въпреки това Хърд разкри, че към момента обича Мъск „ доста мощно “, като добави: „ Илон обича огъня и от време на време той го изгаря “. Биографията на Айзъксън акцентира прочувствените аспекти на връзките на Мъск, както и психическите разтърсвания, които постоянно ги съпътстват.

Айзъксън пита Мъск за какво се влюбва в тези дами. На което Мъск дава отговор: „ Защото съм просто простак в любовта. Аз по принцип постоянно съм простак, само че изключително в любовта “.

Това мнение е отразено в коментара на Айзъксън в подкаста с Кара Суишър. Където той разказва връзката на Мъск с Хърд като едно от най-болезнените прекарвания в живота на Мъск, изпълнено с „ стихия и разтърсвания “.

Въпреки интензивността на предишното им, Мъск и Хърд поддържат сърдечни връзки.

Хърд удостоверява привързаността си към Мъск, а Мъск и преди се е изказвал позитивно за нея. Подчертавайки, че другарството и взаимното им почитание не престават.

Привличането на Мъск към комплицирани взаимоотношения се простира и оттатък Хърд. В предишното той е бил привличан от „ красиви, без подозрение, само че с доста тъмна страна “. Този модел е явен в връзките му както с Хърд, по този начин и с Граймс. Което демонстрира повтаряща се тематика в сантименталния живот на Мъск.

 

Източник – Benzinga/Превод:SafeNews

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР