Аз съм едно нормално момче, което живее в София и

...
Аз съм едно нормално момче, което живее в София и
Коментари Харесай

За първи път! Тото проговори за раздялата с Яна, разкри много тежка драма!

Аз съм едно обикновено момче, което живее в София и прави рап. Това съобщи пред Йонислав Йотов - Тото от група " СкандаУ " пред Мон Дьо.

" Идването ми в София бе премеждие. Останах без другари, започнах да пострадвам, нямаше с кого да излизам и да се виждам. Единственото, което върших, бе да упражнявам футбол. Исках да се осъществявам. Историята ми обаче не е по-различна от тази на всички останали - упражнявах, пренатоварих се и се контузих. След странична ножица се оказа, че имам херния. Това няма оправяне, това беше. Една странична ножица - един финален гол. Тогава започнах да чувам музика - не вървях на учебно заведение, с цел да чувам хубава музика. Открих тогава едни френски рападжии. Български реализатори открих във видео платформа - Бате Сашо и Бате Пешо. Тия момчета бяха поети, просто имаха музика за декор ", сподели Тото и добави, че тогава е решил, че желае да стане като тях.

" Бях на предаване за гении, мислех, че ме гледат всички и ме знаят. Оказа се, че известността е по-голяма от гения ми. После доста бързо ни не помниха. След това направихме ария с Алисия, след година. Тогава взех решение, че съм известен, само че не. После спечелихме летен шлагер на годината. Сега към този момент съм по-органичен ", съобщи Тото.

Според него песента, която най-вече е харесала на почитателите им е Replay. " Направихме я до момента в който чакахме госпожата по литература да пристигна ", призна той.

" Не ми харесва да бъда прочут. Славата ме направи необичайно нещо и не желая да приказвам за нея. Тя за мен е метод да намирам хора със сходни ползи. Това, което вършим, ни е направило известни, ни носи доста повече дивиденти, в сравнение с негативни неща. Правя доста взаимни отстъпки. Лишавал съм околните си от помощ и рамо, лишавал съм брат ми от подарък за Коледа. Нямах пари. Беше празник, в случай че имах задоволително да си платя наема. Приятелката ми ме прибра в тях. Заради нея съм имал къде да дремя и да легна, с цел да мога да продължа да пея ", призна музикантът.

" Наскоро пуснах една ария " Чужди усмивки ". За нея бях доста комплициран. Вдъхнови ме раздялата с приятелката ми. Хората се събират и разделят. Като потеглих с нея, беше също толкоз прочувствено, както когато се разделихме. Чужди усмивки не е въодушевена, а неизказана. Това е непроведения диалог с Яна. Изневерих й и по тази причина се разделихме. Не желая да й кажа нищо сега. Не знам дали има връщане обратно. Бяхме дружно съвсем 6 години. Не сме били сгодени, не е имало и опити, само че може би трябваше ", призна прочувствено Тото.

" Популярността има пръст в раздялата ни, само че не по оня метод, по който си мислят всички. Не е прииждането на други моми. Не й признах, че съм го направил. Прибрах се един ден от едно събитие, бях разчувствуван, а видях, че тя плаче. Беше намерила диалози, беше чела неща. Исках да я догоня и да поговорим, само че не го сторих. 20 минути по-късно бях написал текста на непознати усмивки. Вече няма смисъл да приказваме за случилото се, каквото желаех да й кажа, е в песента ", съобщи рапърът.

Тото разкри по какъв начин се е срещнал с Яна. " Бях на морето, а тя четеше книга. Това ме впечатли. Питах я какво чете, поканих я във водата. Тя просто ми сподели, че се крие от слънцето и ми отхвърли. Аз обаче познавах девойки в нейната компания и взех решение да излезем всички на по бира. Яна е доста дребна, взех решение иронично да й крещя " кака ". Тя е по-малка от мен. Комично беше тя да е кака на подобен мъж, като мен. На втория ден й споделих, че я обичам и, че това ще е вечно, само че виж в този момент. Обичам я, няма по какъв начин да не я обичам. Това са естествени неща ", сподели той.

" Третият човек се появява заради проблеми в двойката. Нещо ми е липсвало, с цел да се стигне до такава степен. Дали е било самотност или нещо друго, не знам ", приключи той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР