„Аз съм едно младо и амбициозно момче, което дава живота

...
„Аз съм едно младо и амбициозно момче, което дава живота
Коментари Харесай

Фики обяви най-големия си провал

„ Аз съм едно младо и амбициозно момче, което дава живота си за музиката. Музиката е моята пристрастеност вечно. Гледам да съм непретенциозен, да не наскърбявам никой човек. Винаги съм криел, че съм чувствителен”, това показа Фики Стораро пред Мариян Станков–Мон Дьо в „ Неделята на NOVA”.

Певецът показа, че макар ранимата си душа, се старае да бъде мощен и да се оправя с компликациите. Като най-тъжен миг в кариерата си Фики дефинира отрицателните мнения за албума му „ Is this love”.

„ Тогава се почувствах доста засегнат и афектиран. Мислех да се откажа от музиката, да се захвана с нещо друго. Споделих го с моите родители - че съм доста засегнат, доста смутен. Не се усещах спокоен, не знаех по какъв начин ще устоя на целия негативизъм. Баща ми тогава ми сподели: „ Ти си роден да пееш, ти без музика ще загубиш всичко”. Много се веселя, че постоянно е бил до мен”, показа Фики.

Певецът показа, че мненията, които са му казвали да се откаже от кариерата си даже са провокирали сълзи в очите му. Песента има и българска версия, само че не е реалност, защото Фики счита, че по този начин ще „ бърка в остарели рани”.Пред Мон Дьо артистът даде обещание да й вдъхне нов живот и тя да излезе в ефир.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР