Аз съм един здрав човек, много рядко се разболявам. Преди

...
Аз съм един здрав човек, много рядко се разболявам. Преди
Коментари Харесай

Преболедувалият К-19 Веско Маринов призна в ефир, че го е закъсал здраво

Аз съм един здрав човек, доста рядко се разболявам. Преди това да се случи, съм казвал: "Пазете се, спазвайте отдалеченост ". Мислих си, че няма да ме сполети.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия Веселин Маринов, който организира тежка борба с COVID-19.

"Вдигнах температура, тествах се и първоначално го одобрих на смешка. Цяла седмица нямах никакви признаци, след това нещата се усложниха и прекарах 6 дни в болница. Там видях действително какъв брой е ужасно всичко и непредвидима е тази болест ", показа естрадният артист.

Тази страшна болест към този момент не знам по кое време ще свърши и ще мога да пея песните си. От 6 октомври не съм пял, това не ми се е случвало. Изгубих хората, които работят за мен, освободени са. Каквито и запаси да съм имал - те свършват ", оплака се Веско Маринов.

"Всичко, което съм изкарвал, съм го вкарвал в себе си, само че съм мислил, че е било инвестиция. След 1 година цялостен застой стартирам да чувствам некомфортност, която ме тормози ", призна изпълнителят.

Той разкри, че в неговото семейство майка му, щерка му, шурей му и майката на щерка му също са се сблъскали с ковид

"Сега осмисля живота ми. Не постоянно любовта е единствено във филмите и си заслужава да я търсиш, с цел да се случи ", разяснява той връзката си с дамата до себе си - Веселина.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР