Аз съм един от вас, не деля хората по

...
 Аз съм един от вас, не деля хората по
Коментари Харесай

С аплодисменти посрещнаха Вежди Рашидов и в Буково

„ Аз съм един от вас, не разделям хората по етнос, всички един самун ядем. Тук съм с цел да се обединим и дружно да оставим нещо за хората. Само партия ГЕРБ е онази, която може да работи и да покаже какво е направила, освен в Първомай, а в цялата страна. Така Вежди Рашидов – лидер на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР и ръководител на 48-ия парламент, се обърна към хората от Буково, Езерово и Воден. Той дружно с регионалният координатор Георги Мараджиев и претендента за депутат от района доктор Иван Вангелов се срещнаха с жителите на трите села в центъра на Буково. Срещата бе по самодейност на общинския началник на ГЕРБ-Първомай Асен Кичуков.

Жителите на дребните обитаеми места споделиха, че са съществено обезпокоени от високата инфлация и високите цени, които изяждат приходите им и не виждат по какъв начин ще устоят фамилиите си.

„ Цените в магазините са непостижими, а по селата прехранване се намира мъчно “, описаха жителите на Първомайско. Те означиха, че в региона, а и в страната като че ли животът от две година е спрял, няма осъществени планове, няма финансиране за основни за популацията обекти поради неприятното ръководство на държавното управление на Кирил Петков.

„ Липсата на държавническо мислене и опит водят до положението на страната ни сега. Управлението на „ Промяната “ сътвори безпорядък и остави хората с празни джобове. Затова е нужно да избираме вярно с разсъдък на 2 април. Защото единствено в ГЕРБ имат специалисти за всички сфери, които знаят по какъв начин да решат наболелите проблеми “, разяснява в Буково регионалния координатор Георги Мараджиев.

„ Промяната “ не остави нищо след себе си с изключение на ненавист, а тя сее единствено ненавист. Покажете ми едно нещо, което са създали - едно нищо. Дошло е време да спасяваме хората, а не политиците. ГЕРБ би трябвало да завоюва, дано успеха я извоюваме с разсъдък, с цел да прекъснем двегодишната мъка “, прикани Рашидов.

По време на срещата стана ясно, че в село Буково има съществени вероятности за развиване на селски туризъм с екопътеки до исторически местности, за чиято реализация би трябвало да се работи.

„ Проблемите могат да бъдат решени единствено от постоянно държавно управление. Затова гласувайте по съвест и с разсъдък. От вашия глас зависи вашата орис и с избора, който вършиме, сами ще управлявате ориста си “, акцентира в края на срещата Мараджиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР