Аз съм един от най-големите данъкоплатци в държавата, казва бизнесменът

...
Аз съм един от най-големите данъкоплатци в държавата, казва бизнесменът
Коментари Харесай

Божков с последно медийно изявление: Аз съм един от най-големите данъкоплатци в държавата



Аз съм един от най-големите данъкоплатци в страната, споделя предприемачът и се възмущава от дейностите на прокуратурата

Налагането на запори на сметки на компании и частни лица без влезнал в действие инспекционен акт е нелегално.Това се показва в персонална позиция на предприемача, разпратена до медиите от пресцентъра на "Нове холдинг ". В нея написа още:

Изземването на имущество на частни лица без правосъдно предписание е нелегално.

Изземването на предмети със международна културно-историческа стойност от музей без правосъдно предписание е нелегално.

Изземването на предмети на над 6 хиляди години в торби и чували за отпадък е закононарушение против културното завещание, директно предизвикало тяхното заличаване. Унищожаването на културно и историческо завещание се смята за закононарушение по интернационалното право, както и, при избрани условия, като закононарушение против човечеството.

Предявяването на задочни обвинявания с назначени служебни бранители, в случай, че лицето не е малолетно или обществено едва и не е било публично призовано, и има свои упълномощени бранители е жестоко тъпчене на правото на отбрана и е нелегално.

Произнасянето на присъди не е работа на прокуратурата, а на съда.

Произнасянето на присъди от името на прокуратурата в ефира на национални медии е освен нелегално, само че е и жестоко тъпчене на конституцията и е особено за ръководствата на Нацистка Германия и комунистическия режим в Съюз на съветските социалистически републики.

До произнасянето на съда не е потвърдено нито едно от изцяло случайно повдигнатите ми обвинявания.

Фирмите, свързани с лотарийните игри нямат неизплатени отговорности към хазната. Имат, обаче, импортирани над 500 милиона лв. такси и налози.

Аз нямам неизплатени отговорности към хазната. Но съм един от най-големите данъкоплатци в страната.

Това са обстоятелствата. Всичко останало са спекулации до доказването им в съда.

Призовавам прокуратурата да съблюдава българските и интернационалните закони и да се въздържа от непремерени и прочувствени прояви.

Неуместни съпоставения, свързани с пенсионното обезпечаване, хипотетични съждения, целящи само да вменят виновност, освен уронват престижа на самия основен прокурор, само че и изрично доунищожават доверието в независимостта на тази институция, приключва изказването.

Информираме ви, че това е последното медийно изказване на господин Божков за неустановен интервал от време, пишат от пресцентъра на "Нове ". Занапред отнасяйте въпросите си към всички забъркани представители на властта, политици, институции, правоохранителни органи и държавни институции, имащи отношение към тематиката.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР