Аз съм един от хората, които в началото на епидемията

...
Аз съм един от хората, които в началото на епидемията
Коментари Харесай

Излекуваният Адемов: Смятах коронавируса за леко заболяване, кашлицата е изключително мъчителна

„ Аз съм един от хората, които при започване на епидемията смятаха, че коронавирусът е леко заболяване, което протича като годишните вирусни болести. Моята клинична пътека беше към приблизително тежките случаи. Притеснението идва от това, че има неопределеност по какъв начин ще протече болестта. Кашлицата е извънредно мъчителна и е един от главните признаци, които водят до по-нататъшно усложняване “.

Това съобщи пред БТВ националният представител Хасан Адемов, който прекара COVID-19.

Той изясни, че сега, в който подвига температура, си прави фотография и открива, че има бронхопневмония. Депутатът изясни, че към този момент има построени антитела и има добър имунен отговор.

Според него ръководещите са се справили във връзка с противоепидемичните ограничения. Адемов счита, че има какво още да се направи при икономическите ограничения. Въпреки това счита, че те сега работят и дават резултат.

„ 13 497 работодатели са подали заявление за 219 800 служащи и чиновници по мярката 60:40. В края на месец юни се чака цифрата да набъбне “, разяснява той.

Адемов посочи, че може да се промени дизайна на мярката, тъй че още повече хора да могат да се възползват от нея.

„ Неслучайно страната, дружно с намаляването на Данък добавена стойност за ресторантьорите, се ангажира с това да вдигне минималния застрахователен приход. По този метод приходите ще бъдат увеличени. Предстои да стане ясно дали бизнесът ще бъде въз основата на разбора на края на годината “, посочи Адемов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР