Аз съм дошъл в МВР, за да довърша мутрите, а

...
Аз съм дошъл в МВР, за да довърша мутрите, а
Коментари Харесай

Демерджиев отговори на Рашков: Дошъл съм в МВР да довърша мутрите законно -

Аз съм пристигнал в Министерство на вътрешните работи, с цел да довърша мутрите, а не да ги връщам някъде другаде. Моята цел е по този начин да свърша тази работа, че тя да издържи пред закона и да има неоправдателни присъди. И това имам намерение да направя.

Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в Министерския съвет, като разяснява казаното по-рано през днешния ден от предшественика си Бойко Рашков. Той  за рокадите в Министерство на вътрешните работи: Стоим ли на позицията `Мутри вън` или я променяме на `Мутри вътре`. 

Демерджиев опроверга и мненията на Рашков за зам.-министър, живял в резиденция в несъгласие със закона. " Няма никой от политическия кабинет, който да населява тези здания ", безапелационен бе вътрешният министър. " Другото е тематика по време на ръководството на господин Рашков и аз не желая да я разясня ", добави той. 

Има разбъркване в ръководството на “Гранична полиция ”, сподели още Демерджиев. Целта е единият доскорошен шеф да поеме напълно защитата на мигрантския напън и сухопътната граница, а новоназначеният, който има повече административни пълномощия, да се занимава с влизането на България в “Шенген ”. “Тези рокади не са направени под напън ”, безапелационен бе вътрешният министър. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР