Аз съм доктор по международни отношения, не съм по психиатрия.

...
Аз съм доктор по международни отношения, не съм по психиатрия.
Коментари Харесай

Цитат на деня: Аз съм доктор по международни отношения, не по психиатрия

" Аз съм лекар по интернационалните връзки, не съм по психиатрия. Но на всички сходни хора мога да препоръчам обзор и лекуване във ВМА, там има положителни психиатри ".

Това съобщи в утринния блок на " Нова телевизия " вицепремиерът Красимир Каракачанов. Коментарът му бе в отговор на въпрос, обвързван с изказвания на Веселин Марешки, водач на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание. Той прикани да не се харчат доста пари за военна техника, за излизане от НАТО и изиска оставката на Каракачанов.

Вицепремиерът изясни, че това е малоумен популизъм и че няма страна в света и в Европа, която не поддържа своята войска.

В отговор на въпрос уточни, че няма контракт за отбрана на въздушното пространство на България с Турция, а задачата по по този начин наречения ерполисинг се извършва от Военновъздушни сили. Такова съглашение сега имало единствено с Италия, а със прилежащите Румъния и Гърция контракт за презгранични интервенции. То се постанова с цел да може да бъде разпознат български аероплан, на който се постанова да прекрачи непозната граница в гонене на извършител.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР