Аз съм доказал, че никога не бягам от отговорност, досега

...
Аз съм доказал, че никога не бягам от отговорност, досега
Коментари Харесай

Радев: Те го тълкуват, че ако не съм с тях, съм срещу тях - аз не съм с никого

Аз съм потвърдил, че в никакъв случай не тичам от отговорност, до момента съм назначил три служебни държавно управление. Въпросът не е в служебния кабинет, а парламентарно показаните партии да проявят отговорност и дебатите и вотът да бъдат ориентирани към решение на ползите на хората, въобще преди да приказва за предварителни избори. Идните седмици има да се вземат решение доста значими провокации от компетенцията на настоящето държавно управление и сегашният парламент. Това сподели президентът Румен Радев пред публицисти.

" Изборите са крайния вид. Ако продължава блокажът на институциите и работата на Народното събрание, изборите са неминуем вид. Рано е за въпроси за идващия мандат ", разяснява Радев.

Президентът сподели, че не може да одобри открити апели към политическо номадство. „ Хората са дали своят вот по избран метод. Призивите да стартира политическо номадство в българския парламент изкривяват вота на хората. Очаквам всяка партия да води своята виновна политика тъй че да притегля членове и да задържа своите членове със своята политика, а не с апели да напущат други партии, с цел да се присъединяват”, добави президентът.

„ Това не значи, както го поясняват незабавно, в случай че не си с нас си против нас. Аз не съм с никого. Аз съм за правилото. Много ясни правила в политиката”, сподели Радев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР