Аз съм човек на дълга. Претенциите, че са герои, оставям

...
Аз съм човек на дълга. Претенциите, че са герои, оставям
Коментари Харесай

Радев отговори на Панов: Аз съм човек на дълга, претенциите, че са герои, оставям на други

Аз съм човек на дълга. Претенциите, че са герои, оставям на други " - по този начин президентът Румен Радев, представен от Би Ти Ви, отговори задочно на издигнатия от предприемчив комитет за кандидат-президент ръководител на Върховния административен съд Лозан Панов. Вчера, тъй като оглавил без съображение гнева на хората против беззаконието при митингите през предходната година.

Държавният глава още веднъж прикани в кандидатпрезидентската акция да бъдат водещи концепциите, а не компроматите. Попитан за дебатите с съперниците си за поста на президент Радев съобщи: " Моят спор е с българските жители. Водя го през целия си мандат и постоянно съм бил на тяхна страна. Интересен ми е дебатът с всички претенденти за президенти, те са български жители ".

Радев разяснява и разкритията по журналистическото следствие досиетата " Пандора " за политици с офшорни сметки. До момента е разкрито името на някогашния народен представител Делян Пеевски, който беше привикан в ДАНС по случая. Днес би трябвало да излезе второ българско име. " Моите упования са българските служби, правоохранителни органи, да работят по този начин, че възобновяване на стабилността да минава през това българските жители да научават от тях, а не от чужбина за нарушаваните ни закони ", уточни президентът.

Държавният глава, който е на посещаване в Благоевград, назова скандални цените на тока на европейските пазари, които тази заран надвишават 300 евро на мегаватчас. Радев съобщи, че дружно с Полша и Румъния, България продължава да е в най-ниския сегмент на цените със ставка от 187 лв. на мегаватчас. Според него в последните 12 години предходното държавното управление не е направило нищо, с цел да реши в вероятност обрисувалата се рецесия в енергетиката, а вместо това " с безхаберие тази система е нокаутирана и оплетена в схеми ".Президентът похвали служебното държавно управление за ограниченията в поддръжка на дребните и междинните предприятия, които ще бъдат облекчени с от 15 до 30 лв. на мегаватчас.

На въпрос дали би трябвало да бъде понижен Данък добавена стойност на храните, Радев отговори, че мнението на служебното държавно управление е данъкът със сегашните си облекчения да се резервира до отшумяване на рецесията.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР