Аз съм човек, който спокойно ходи по улицата. Дойдох в

...
Аз съм човек, който спокойно ходи по улицата. Дойдох в
Коментари Харесай

Бащата на убития от Полфрийман: Съставът, който го пусна, не е независим

Аз съм човек, който умерено върви по улицата. Дойдох в студиото с градския превоз. Тези, които ме упрекнаха, че разпределям правораздаване се видя, че те се разкриха и ние, хората, от улицата, им пречим. Това сподели по Нова телевизия бащата на грубо студент по право Андрей Монов - Христо, във връзка на скандалното стартиране на Джок Полфрийман.

" Този състав не е самостоятелен и е преднамерен. Този състав трябваше да си направи отказ. Д-р Монов напомни, че Полфриймън е изискал по време на гледането на мярката му за неотклонение след убийството на сина му Андрей, желал порно канали на телевизиора си в пандиза.

" Всичко беше добре разиграно и добре подлатено финансово ", разяснява доктор Монов.

На 28-ми декември 2007-ма година австралиецът Джок Полфрийман убива студента по право Андрей Монов. Наръгва го с нож. Пробожда белия дроб и сърцето му. За закононарушението Полфрийман е наказан на 20 години отнемане от независимост. Дължи и 400 хиляди лв. обезщетение. Преди седмица обаче е освободен предварително от Софийския апелативен съд. На излизане от пандиза поздрави заместник-директора, който в седем страници разказа провиненията на Полфрийман зад решетките. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР