Аз съм човек, който има нужда то любов и естествено,

...
Аз съм човек, който има нужда то любов и естествено,
Коментари Харесай

Андреа отвърна на Кобрата

„ Аз съм човек, който има потребност то обич и естествено, имам човек до себе си. Тези връзки са извънредно комплицирани и аз постоянно споделям: Хора, не се бъркайте, тъй като във всичко друго можеш да дадеш съвет, да дадеш мнение, само че в персоналните връзки не може човек да се бърка, тъй като в никакъв случай не мое да знаеш тъкмо какво е “, показа Кубрат пред Нова телевизия.

Боксьорът няма потребност от това да се демонстрира обществено с новата си половинка и даже напомни опита си до момента. „ Видяхте какъв брой дълго – 13-15 години, бях с човек, който е прочут. Бяхме в общественото пространство… Любовта няма потребност от показност. Тя просто е обич и на напълно друго равнище. Баща ми споделяше, че най-важният въпрос е кой е индивидът до теб. Кой ще избереш. И беше прав “, споделя още Кобрата.

Андреа не одобри задушевно новината и даде няколко знака, от които се схваща какво мисли по въпроса. Тя показа клип от интернет риалити формат, предаван преди време за връзките сред двамата.

„ Тя се унищожи душевен след раздялата им. Много ми е жалост за нея. Ако не беше Андреа, той нямаше да стигне до средата. Купил е апартамент на любовницата си не поради нея. Това го знам от общ другар. Личи си, че духом тя не е добре. Много ми е тъжно, свива ми се сърцето за нея “, споделя един от участниците, като Андреа още веднъж е споделила видеото, с цел да подчертае реакцията си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР