Аз съм член на правителството и защитавам позицията на правителството.

...
Аз съм член на правителството и защитавам позицията на правителството.
Коментари Харесай

Икономическият министър: Приемането на еврото няма да доведе до поскъпване на цените

Аз съм член на държавното управление и пазя позицията на държавното управление. България е демократична страна. Питайте Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила за визитата му в Крим. То е направено с частно финансирано и страната няма нищо общо с него. Самият Сидеров не е член на държавното управление. Аз съм номинация на "Атака " в кабинета, само че отново ще повторя, че заставам зад държавната позиция по тематиката.

Това сподели в утринния блок на БТВ министърът на стопанската система Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980... към профила. "За миналата година отчетохме 3,6% растеж на стопанската система. За тази година чакаме растеж от 4%. Правителството работи, с цел да можем да влезем в чакалнята на еврозоната. Изпълнили сме всички условия. Няма страна, която да е приела еврото и да се оплаква. Влизане в еврозоната ще увеличи доверието в българската стопанска система. Не смятам, че приемането на еврото ще докара до повишаване на цените. Ние и в този момент сме вързани към еврото. Със сигурност ще имаме доста повече изгоди от влизането в еврозоната ", безапелационен беше министърът.

"На първо място по вложения в България е Холандия. За 2017 година имаме над 900 млн. евро директни непознати вложения, които са ориентирани основно към разширение на съществуващия бизнес. Никой към този момент не приказва за корупция. Основният проблем на бичнеса е неналичието на работна ръка. Безработицата в България е 5,9%, което е връх. Правителството направи доста, с цел да се преодолее неналичието на квалифицирана работна ръка. Най-важното за нас са вложенията и развиването на производството ", разкри Караниколов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР