Аз съм член на националния предизборен щаб на партията и

...
Аз съм член на националния предизборен щаб на партията и
Коментари Харесай

Ченчев: Всички в партията подкрепихме Григорова и всички чухме след изборите, че тя се отрече от БСП

" Аз съм член на националния избирателен щаб на партията и доста добре си припомням вечерта, когато Ваня Григорова се оказа на балотаж, към този момент сигурно. Ние бяхме на " Позитано " - ръководителят на партията я потърси по телефона, и то, мисля, няколко пъти,. След което излъга в ефирен ефир, че Нинова не я е търсила ", добави в отговор на въпрос на водещата Иван Ченчев.

По думите му това не може да бъде причина в сериозните политически каузи, които прави Българска социалистическа партия, да поражда напрежение. " Но го давам като образец, защото се учудих от лъжата, която се получи и за какво въобще се потегли към това изказване ", добави социалистът.

" Всичко, което е било нужно е било направено, управлението направи по този начин, че всички структури в София да работят с оптималния си потенциал за избирането на Ваня Григорова. Затова остана изненада обстоятелството, че незабавно след балотажа Ваня Григорова сподели, че не е партиен претендент. Тогава какво правеше на " Позитано " и за какво й беше толкоз значима поддръжката на Българска социалистическа партия, която получи абсолютно? Тя получи нужния комфорт и структурира акцията си, по този начин както реши с нейния щаб. Разбира се, когато е трябвало - е имало взаимовръзка сред националния и градски щаб ", разяснява Иван Ченчев и добави:

" Тук, обаче идва разумният въпрос - в случай че има партийно решение по какъв начин да се гласоподава по даден въпрос, Ваня Григорова по какъв начин ще гласоподава ? Ще се съобрази ли с партийното решение, в случай, че първото което съобщи след балотажа е, че не е партиен претендент? "

По думите на Ченчев всички хора в страната, освен в София, знаят, че Ваня Григорова е партийният претендент на Българска социалистическа партия. " Защо бяга от това нещо? Нали сме наясно, че без Българска социалистическа партия Ваня Григорова нямаше да получи този резултат? Българска социалистическа партия е най-силната партия вляво, и най-голямата. Българска социалистическа партия е марката, ние сме действителна опция за ръководството и сме го доказвалис политиките, които водим ", безапелационен бе социалистът.

" Това, че Ваня Григорова била опасност за Нинова го настояват анализатори, този диалог не се води в Българска социалистическа партия. И по-интересното - настояват го хора, които разцепиха Българска социалистическа партия, а Григорова им приглася ", съобщи в отговор на въпрос на водещата на " Твоя ден " Иван Ченчев.

Зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " беше безапелационен, че социалистите няма да поддържат по този начин оферти бюджет , тъй като той се разминава с политиките и обществената отбрана на българските жители, които Българска социалистическа партия отстоява. " Категорично няма да се съгласим с повдигането на налози. Дои и самата концепция за оферти тук е рискова. Изключително значими са диалозите с кметовете и представителите на общините, тъй като стоят незавършени планове и цели градове - разкопани ", уточни Ченчев.

" Внесохме избор на съмнение, тъй като сме безапелационни, че проблемите и нездравословните политики, които води държавното управление в бранша на защитата и националната сигурност би трябвало да бъдат сложени ясно. И това не го споделяме единствено през днешния ден. Многократно сме излизали с причини и позиции, желали сме оставката на министъра на защитата Тодор Тагарев. Той е рисков за България ", съобщи Ченчев и добави: " Министерството на защитата продължава да не показва отчети какво в действителност беше извадено, изпразнено от складовете като муниции ".

Зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " изрази вяра, при гласуването в четвъртък народните представители да проявят разсъдък, не автоматизирано да натиснат бутоните.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР