"Аз съм честно момче". Това заяви един от задържаните за

...
"Аз съм честно момче". Това заяви един от задържаните за
Коментари Харесай

Жабата: Честно момче съм, но толкова бой не съм ял досега!

"Аз съм почтено момче ". Това съобщи един от арестуваните за палежа на колата на шефа на пандиза - Илиян Сарийски-Жабата пред Пловдивския областен съд през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Магистратите гледаха ограниченията за неотклонение на Сарийски и Александър Господинов, за които прокуратурата изиска най-тежката мярка "задържане под стража ", както и на Цветелин Кюркчиев, за който бе поискана мярка за неотклонение "домашен арест ". 
Сарийски взриви залата с прочувственото си пояснение, че от шефа на пандиза е видял единствено хубави неща, че самият той е добър човек, само че умишлен от надзорник. При разпита след задържането пък е бил обичай, показа Илиян. "Спортист човек съм, практикувам бокс, само че толкоз пердах не съм ял до момента ", описа той. Сарийски бе безапелационен, че не е отговорен, работи си почтено, грижи се за майка си, гледа животни на село. "Може да съм лежал в пандиза, само че съм почтено момче. "
Адвокатът на Сарийски пък уточни серизони разминавания в разпитите на другите двама привлечени по случая и описа, че на клиента му даже е препоръчана по-лека мярка, в случай че даде избрани показания.
И отбраната, и Господинов загатнаха за това събитие, а точно, че след ареста му в Кърджали Александър е каран да подпише документи, че подстрекател на закононарушението е Райфъла. Третият арестуван - Кюркчиев, пък бе най-немногословен, защото за него прокуратурата изиска "домашен арест ", a съдът се съобрази с настояването. За останалите двама Районен съд - Пловдив взе мярка за неотклонение "задържане под стража ". Определението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Окръжен съд - Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР