Аз съм честен човек. Не чак, колкото... знаете кой, ама

...
Аз съм честен човек. Не чак, колкото... знаете кой, ама
Коментари Харесай

Изповедта на един честен човек

Аз съм почтен човек. Не чак, колкото... знаете кой, но въпреки всичко съм почтена.

И набожна съм също, ето, през днешния ден е Задушница и аз взех решение да не пера (кръсти се). На Коледа хапвам прасенце, на Великден – агне. Имам икони по стената, червен конец на ръката, на лявата гърда съм си татуирала кръст, а на дясната – света Варвара. И на Ивановден също съм правила някакви работи, ма още не мога да си спомня какви, обаче значимото е, че уважавам празника. А на Йордановден дори се изкъпах (кръсти се два пъти).

Също по този начин съм и доста толерантна, както сме си ние, българите, тъй като сме християни. Ям дюнер. Слушам Софито и Азис, ма не щото съм елементарна, а поради културното разнообразие. Иначе и на Малкович вървях, нищо, че не е православен. Той християнин ли е изобщо? Те тия там, техните, какви християни са, не знам, ма позволяват на мъже да се женят между тях, а дамите им едни грозни... Сигурно поради това и мъжеложството не им пречи. Аз на театъра преднамерено си сложих огромния ланец с кръста с гимнастика. Не, че имам вяра чак толкоз, ма за всеки случай - против неприятни очи и обети. Че то като попаднеш в такава интернационална среда,  кой знае, в случай че не внимаваш, току-виж и ти на следващия ден се облечеш с цветовете на дъгата (кръсти се три пъти). Не, че нещо, ма на мен жълто никак не ми отива.

Хубаво беше в театъра, да ви кажа, доста одобрявам ангелчета и фрески, а златото по балконите е съвсем като у нас. И аз по този начин съм си барнала хола. И една фреска с голи ангелчета и една дебела по цици също поръчах да ми изрисуват на тавана, въобще много ми е изискан. Не Малкович, ами Миле Китич напряко мога да поканя да ми играе и няма да ме е позор.

Та аз като една почтена и честна християнка, желая от тая естрада в този момент да взема отношение по някои най-наболели въпроси в родината. По принцип избирам да го направя при Цветанка Ризова, обаче тя па и него... знаете кого... прекъсваше и му спореше, та на мен ли ще ми даде да си кажа, както аз си знам... Затова по-добре от фейсбука. Качвам се на джипката и ви започвам.
Значи, първо, инфлацията
Както сподели... знаете кой, Асен като беше на власт и напомпа инфлацията безбожно. Аз дори ще го допълня – Асен я напомпа освен в България, а и в целия свят. Навсякъде като скочиха тия ми ти цени - бензин, яйца, жилища - всичко нарастна. Но не това е казусът. Проблемът е, че автомагистралите поевтиняха. По наше време един километър автомагистрала 16 милиона лв. струваше, до момента в който в света я изхарчат 4 милиона, я не. При това той харчеше 16 милиона лв. без асфалта. Ако и асфалт беха поставили, както би трябвало, в този момент щяха да си имат още в касичката и можеше дори да не пипат Божков, че май от там пристигнаха проблемите, но това е друга тематика... Та като докара Асен инфлацията, крещя си – разгеле, най-малко като се върнем на власт, ще си наваксаме загубите, ще шиткаме автомагистралите по 30 милиона километъра. А то какво? Яйцата скочиха до небето, асфалтът си седи долу. Ми то, в случай че ние съставим държавно управление, освен няма да печелим, а ще би трябвало и да харчим. Хубаво ми споделяше Алексей едно време...
За Алексей
Та като стана дума за Алексей, желая най-накрая реабилитация. Не единствено за Алексей, ами и за Големия и Малкия Маргин, за Маджо, за Златко Баретата, за Митю Очите, за Главата, за Дучето, за Хрътката.... за всички тия работливи и смели момчета, незаслужено набедени за мутри. Какви мутри може да са с тия хубави прякори? Освен това ние мутрите ги утрепахме, към този момент няма мутри. Вече имаме политици. Или и тая институция желаете да бутате, а? Ми то каква страна ще станем без такива фигури? Даже, в случай че могат да нарекат Пеевски новия Левски, то тия момчета са новият Ботев. Колко бомби са обезвредили, какъв брой пердах са яли от мен на карате едно време, от какъв брой опиат са избавили родината... Щото, в случай че не беха те да изнасят опиати, тая дрога щехме тук да си я зобаме и в този момент да сме втора Америка.  
За Америка
Аз знаех, че американците готвят тия описи с осъдените по Магнитски и дори три пъти вървях до посолството да им оказвам помощ. Първия път виждам начело опашка и крещя: „ Аз единствено да запитвам нещо “, ма не ме пуснаха. Те там нали единствено от ония тулупи от Политическа партия и Демократична България се редат... Втория път отивам и крещя, глей в този момент, Херо, ай ем ан онест пърсън. На британски ѝ го споделих, почтен кръст (кръсти се три пъти). Дай ми два дни, крещя ѝ, и ще оправим казуса. Ние нямаме нищо общо с тия работи, имало било некъв Владко, представял се бил за мой финансов министър. Ма в целия ГЕРБ никой не го е виждал и чувал тоя човек, къв е тоя... лъжец некакъв несъмнено, висаджия... Сто % е от на Асен и Кирил хората. Те какви са плъхове, тия... Абе да ти кажа, съгласно мен Христо Вълка го е внедрил при нас. Аз, Херо, на твое място, ще вкарам в листата Христо, Кирил и Асен. Те са го предиздвикали да краде, сигурен съм. Той не беше такова момче. Не че го познавам, де, крещя ѝ, а тя мълчи, лисицата. Абе едни животни са събрали към тоя Прокопиев, смут... И трети път вървях в посолството, не че имах работа, ма да ми е на шанс. Даже не си бех резал ноктите, че беше понеделник. И кво – изцакаха ни с тоя лист. Ма нищо, де. Аз им дадох обещание, че повече няма да вършим по този начин, ще си стана народен представител и квото кажат, това ще гласоподавам. То нали по този начин се работи в Народното събрание – пускат ти есемес и ти натискаш копчетата. Па що не ми писаха есемес по-рано, да си спестим целия тоя цирк, ма на... Американска работа.
За президента
Вижте в този момент. Знам, че всички изчетохте всички тия нелепости, само за да разберете какво мисля за президента. Президентът си е президент. Толкова му се ръководи на него, колкото и на мен – по това си приличаме. Така че мисля, че ще се разберем. Ще делкаме и в случай че сме тандем, ще ви вършим сами да си говорите от през днешния ден до края на света. Само амнистия да има. Честен кръст (кръсти се четири пъти, дръпва се за ухото и плюе в пазва).
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР