"Аз съм част от делегацията, която ще пътува до Украйна.

...
"Аз съм част от делегацията, която ще пътува до Украйна.
Коментари Харесай

Балабанов: Ще пътувам до Украйна, за да видя как изглежда една война на място

"Аз съм част от делегацията, която ще пътува до Украйна. Искам да пътувам, с цел да изключа от себе си всевъзможни нечиста сделка, всякаква агитация и да видя с очите си какво и по какъв начин наподобява една война на място, с цел да се уверя самичък за себе си ". Това сподели Станислав Балабанов от „ Има подобен народ” преди началото на Коалиционния съвет. Лидерите на партиите би трябвало да решат противоречивия въпрос ще изпрати ли България оръжие към Украйна и какви биха били стъпките на властта.

"Нашият водач има ясно изразена позиция във връзка с оръжията за Украйна. Нашата политическа групировка ще бъде свободна по съвест да гласоподава в пленарна зала ", сподели Балабанов.

Той разяснява и решението на Българска социалистическа партия да не изпратят представител в българската делегация, която ще пътува до Киев. "Това е слабодържавническо държание в един подобен миг. Беше значимо всички да отидем, с цел да добием визия какво в действителност се случва, само че това е тяхно право и не е заложено в съдружното съглашение ".

Според Балабанов обединението не е застрашена, до момента в който не се наруши съдружното съглашение.

По думите му се задава една по-интересна тематика в идващите дни, която е залегнала в съдружното съглашение - Северна Македония. "По тази тематика ще бъдем доста взискателни във връзка с общественото говорене ", съобщи Балабанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР