Аз съм българин, защото не съм русофоб и съм още

...
Аз съм българин, защото не съм русофоб и съм още
Коментари Харесай

Иван Тренев: „Демонстрацията“ бе организирана от фашизирани хунти в София

Аз съм българин, тъй като не съм русофоб и съм още повече българин,защото не съм русофил! (И. Тренев)

Скъпи читатели, преди две вечери в София с позволение на българското държавно управление се организира една проява против българските национални ползи и суверенитет!
Събралата се навалица от хора бяха най-вече членове на разнообразни финансирани организации на отворени общества от Европа и Съединени американски щати, фашизирани украинци и представители на Сирийската свободна войска!

Подчертавам, че Сирийската свободна войска е терористична организация, основана от паравоенните структури на Съединени американски щати през 2011 година за да смъкна държавното управление на Башар Асад и да колонизира сирийските жители!
Днес структури на тази „свободна армия“ се насочват там, където е належащо да се организира военна интервенция против съответната страна!
Българската позиция би трябвало да бъде неутрална! Преди броени дни министърът на войната на Съединени американски щати и премиера Кирил Петков се срещнаха в България. Какво е контрактувано, за какво не се разкрива пред българските жители? Може би България е единствената страна в Европейски Съюз, която се съгласи от нашата изконна българска територия в Южна Добруджа да се изнасят и складират военни съуръжения против Русия! Южна Добруджа е на път да стане военна зона и още по-лошо.. да бъде отцепена и обезлюдена, както в този момент ще бъде отцепена и федерализирана на части Украйна! Синът на Джо Байдън Байдън Хънтър е шеф на украинската газова компания „Бурисма“ от 2014 година И това не е инцидентно! Още оттогава е планувано какво да се случи през днешния ден! Години наред милиарди долари от украинския народ са крадени от семейство Байдън и от паравоенните структури на Съединени американски щати! Война няма в Украйна! Има военни интервенции против Руската федерация. Този „елит“, който ръководи Байдън и Путин сътвориха „Майдана“! За мен Втората международна война не е свършвала, а Европа и Съединени американски щати поддържаха нацизма жив! Днес се организира една крайна фаза на преразпределение на териториите от международния хайлайф! Ние българите би трябвало да запазим достолепие и да не позволив случилото се в Украйна да се бъде пренесено у нас!

създател: Иван Тренев
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР