Аз съм абсолютно здрав и не виждам смисъл от карантината ...

Аз съм абсолютно здрав и не виждам смисъл от карантината

Костадинов: Теменужка Петкова е в болница с три дози и зелен сертификат

" Аз съм безусловно здрав и не виждам смисъл от карантината ми. Тя е поради човек с три дози ваксина, със зелен документ и който заставам 6 часа с маска като нинджа по време на Консултативния съвет при президента Радев. Българските депутати и законодатели са решили, че нарушаването на тази мярка ще значи от три до пет години затвор и до 50 хиляди лв. санкция ".

Това съобщи ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в предаването „ ЕвроДикоФ “ на Телевизия Евроком.

„ Теменужка Петкова е влезнала в болница с позитивен тест за Коронавирус, макар че е с три дози имунизирана и има зелен документ. Вчера е била през целия ден в Народното събрание. Означава ли това, че би трябвало да се затвори целия парламент? “, попита той.

Няма нищо неприятно в това членове на „ Възраждане “ да се имунизират. Ние сме демократична организация. Ние не желаеме да има наложителна и насилствена имунизация, само че в случай че някой желае да се имунизира, не виждаме причина да го спрем. Аз не съм като тези, които желаят да постановат фашистки ред в страната.

Той разяснява и обръщението на Христо Петров от парламентарната естрада към депутатите на „ Възраждане “, като ги назова „ шепа нещастни фашисти “:

„ Точно поради тази поредна малоумна клюка хора, които са гледали неговото изявление, ще заведат групов иск “.

Цената на митинга е 7 хиляди лв. с озвучаването и рейсовете, добави Костадинов във връзка спекулациите за това какъв брой са коствали митингите.

„ Имаше самоорганизирани хора, които летяха от чужбина. Една голяма част от българския народ желае тези фашистки ограничения да бъдат отстранени “, разгласи Костадинов.

„ Възраждане “ е събитие, вие се сблъсквате с събитие и ще го проумеете скоро “, безапелационен бе той.

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg