Аз съм 34-годишен мъж и работих упорито, за да изградя

...
Аз съм 34-годишен мъж и работих упорито, за да изградя
Коментари Харесай

`С разбито сърце съм, че връзката ми с омъжена жена приключи - и искам да кажа на съпруга й`

Аз съм 34-годишен мъж и работих настойчиво, с цел да изградя добър живот за себе си. Имам страхотна работа, която обичам, владея дома си и имам положителни другари и близко семейство.

Въпреки това съумях да взривя живота си, откакто се завързах с омъжена жена. Свързах се с нея на една вечер преди осем месеца и спахме дружно. Не можех да спра да я виждам по-късно, макар че знаех, че няма да свърши добре. Мислех да сложа завършек на нещата, тъй като се усещах все по-виновна и се притеснявах да не ме разкрият. Не споделих на никого от моите другари или фамилията ми за тази жена, тъй като знаех, че няма да одобрят и ще се опитат да ме разубедят да не се виждам с нея.

Както и да е, тя ме заряза ненадейно преди няколко седмици, казвайки, че сме се забавлявали, само че в никакъв случай нямаше да проработи. Вместо да усещам облекчение, се почувствах изкормен и обезверено желаех да я видя още веднъж. Оттогава съм с разрушено сърце, само че всеки, на който съм се доверявал, въобще не ми е съчувствал, казвайки нещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР