Аз разглеждам статуса на Таско Ерменков с позицията на Корнелия

...
Аз разглеждам статуса на Таско Ерменков с позицията на Корнелия
Коментари Харесай

Цветанов: Ерменков поощрява проведените избори в Крим

Аз преглеждам статуса на Таско Ерменков с позицията на Корнелия Нинова за Кърджали. Таско Ерменков насърчава извършените избори в Крим, Европейски Съюз не признава извършените избори в Крим . Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в ефира на Българска национална телевизия.
Припомняме, че в неделя (18 март) депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков разяснява съветските избори със статус във Фейсбук:
" Днес Крим гласоподава за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, Съединени американски щати, Федерална Република Германия, Франция, Европейски Съюз в края на краищата - чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не - Крим сподели своята тежка дума, а Вие, както го беше споделил Христо Ботев, "...а вий... вий сте идиоти! "

Имаме нарушение на интернационалното право и в един миг госпожа Корнелия Нинова демонстрира двоен стандарт. Но Българска социалистическа партия би трябвало да се дефинират дали съблюдаваме интернационалното право или демонстрираме двоен стандарт. Кърджали е и ще остане в рамките на Република България, разяснява още Цветанов.
По думите му срещата ЕС-Турция във Варна ще бъде триумф на българското европредседателство. Турция понесе извънредно огромна тежест с приютяването на подобен огромен бежански поток. Точно по тази причина задължението, който се пое със затварянето на балканския път, Европа би трябвало да си извърши своя финансов ангажимент.
Турция е заявявала неведнъж, че няма никакви териториални искания и мисля, че Европейски Съюз и НАТО са поръчител за това, стана ясно от думите на Цветан Цветанов.
Той още един път означи, че ръководещата коалиция е постоянна и че няма безусловно никакви проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР