Аз поканих Жан Виденов да участва в новия ляв проект,

...
Аз поканих Жан Виденов да участва в новия ляв проект,
Коментари Харесай

Ето кой покани Жан Виденов в партията си

" Аз поканих Жан Виденов да взе участие в новия ляв план, на който аз съм проектант ", това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова нюз идеологът и подстрекател на новата партия " Лява опция " Иван Атанасов.

Най-близкият човек на Виденов добави, че в партията са добре пристигнали всички с леви хрумвания, само че би трябвало всички да се разделят с илюзията, че Българска социалистическа партия е лява партия, тъй като тя към този момент не е организацията на всички почтени социалисти.

Според него с " Лява опция " се дава късмет точно на тези хора. Атанасов акцентира, че той е лицето на партията, а Жан Виденов стои до него като експерт и експерт, той добави, че даже и сега някогашният министър председател работи като управител по ръководство на планове и не е правилно, че се връща в политиката, тъй като не вършел нищо.

Водачът на " Лява опция " е уверен, че в този момент е подобаващ миг за същински ляв план, тъй като у нас няма демократичен модел, а олигархична система на ръководство във щета на жителите. " Ние считаме, че във външната политика не би трябвало да се построяват нови преградни стени и не е нужно връзките ни с Русия да бъдат враждебни, като имаме поради дълбоките ни културни и исторически връзки с тази страна ", съобщи още Атанасов.

Той акцентира, че не трябва да се приказва за излизане от Европейския съюз, макар че през днешния ден организацията не е такава, за която сме кандидатствали. Политикът има вяра, че България би трябвало да е зона на мира, а самият Европейски съюз се нуждае от лична войска, от която българската да бъде част, с цел да бъде предпазена.

Иван Атанасов осведоми, че сега се предизвикват диалози по сформиране на коалиция за предестоящите избори.

" Ние не обещаваме богатства, а правдивост, почтеност и независимост, желаеме да върнем достолепието на българина, който се труди. Социалните системи би трябвало да се реформират надълбоко, за което не са нужни доста пари, а надзор на метода, по който се харчат ", заключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР