Аз подозирам сговор или опит на Кирил Петков да подаде

...
Аз подозирам сговор или опит на Кирил Петков да подаде
Коментари Харесай

Горанов: Не съм беден, сега живея със заплата, която е близка до министерската

Аз допускам сговор или опит на Кирил Петков да подаде ръка на Иван Гешев, тъй като с това си деяние по едно и също време и незабавно министър председателят лиши опцията на своите съдружни сътрудници от през днешния ден да приказват за господство на правото. Те няма право, нямат никакъв мотив, сподели някогашният финансов министър Владислав Горанов в " Тази събота. Той беше един от задържаните дружно с някогашния министър председател Бойко Борисов и пиарката му Севделина Арнаудова.

Арестите трансфораха непремереното, само че незаканно влизане в президентството в детска игра, счита Горанов.

Бившият финансов министър сподели, че той персонално е бил задържан с прессъобщение по малкия екран. По това време Горанов се е намирал в дома си, където е гледал телевизия.

" Самото събитие, че някой е задържан с прессъобщение приказва за пороците в системата. Без необикновен драматизъм мога да попитам дали 30 години преход са били задоволителни за политическа система, която не разрешава обезчестяване на институциите, сподели някогашният министър.

Относно конференцията на Васил Божков, в която той още веднъж непосредствено упрекна някогашния министър председател и финансовия министър в рекет, Горанов отхвърли да разяснява.

" Доживяхме някой да рекетира Васил Божков, че и да го заплашва, сподели Горанов.

По думите му в случай че не беше спорът сред Божков и неговите бизнес сътрудници, надали страната щеше да разбере, че се е случвало нещо неправилно в Комисията по хазарта

" Беден не съм, живеех с министерска заплата, в този момент пребивавам със заплата, близка до министерската (б.р. - министерската заплата е към 7500 лева), която ми заплаща частен индивид, " сподели той.

" Като гледаш числата и виждаш повишаване, което не ти дава съображение да смяташ, че се случва нещо неправилно. Може би беше неточност, че се предоверихме на тогавашния ръководител на Комисията по
хазарта, който беше назначен от държавното управление на Пламен Орешарски, сподели още Горанов. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР