Аз пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам.

...
Аз пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам.
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Аз пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам парламента

" Аз отново съм най-старото нещо и ще би трябвало да откривам. Нямам още готова тирада ".

Това сподели пред БНР Мика Зайкова от " ИТН ", която още веднъж е най-възрастният депутат и ще би трябвало да открие първото съвещание на новия парламент в сряда.

" Много желая да има държавно управление, тъй като народът към този момент няма да чака, а работа ни чака доста. Да, изборите са демократична процедура, но народът май му омръзна към този момент да върви на избори... Да се надяваме на здравия разсъдък ", сподели още Зайкова.

Зайкова откри и първото съвещание на рекордно малко съществувалото 45-о Народно заседание. " Моля за усмивки и за наслада. Нека народът да види, че народните представители в 45-ото Народно заседание са хора с положително въодушевление ", сподели тогава тя и разгласи, че се надява да бъде добра орисница на Народното събрание.

Междувременно партиите в Народното събрание би трябвало да обсъдят предложенията си за управление на новото 46-о Народно заседание. От " ИТН " не са оповестили дали още веднъж ще предложат Ива Митева за ръководител на Народното събрание, само че евентуално ще стане точно това. Мая Манолова от " Изправи се! Мутри вън " към този момент разгласи, че групировката ѝ е подготвена да поддържа Митева, а за зам.-председател ще предложи Татяна Дончева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР