Аз пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам.

...
Аз пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам.
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Аз пак съм най-старото нещо и ще трябва да откривам парламента |

Аз отново съм най-старото нещо и ще би трябвало да откривам. Нямам още готова тирада, сподели ръководителят на 45-ото Народно заседание Мика Зайкова пред БНР. Тя още веднъж е най-възрастният народен представител и в 46-ия парламент и ще би трябвало да го открие на следващия ден.

" Много желая да има държавно управление, тъй като народът към този момент няма да чака, а работа ни чака доста. Да, изборите са демократична процедура, но народът май му омръзна към този момент да върви на избори... Да се надяваме на здравия разсъдък ", добави депутатът от " ИТН ".

Ден преди старта на Народното събрание управленията на парламентарните групи организират съвещания в партийните си централи, с цел да обсъдят предложенията си за ръководител на Народното събрание. Вчера имаше техническа среща за систематизиране на местата на ПГ в пленарната зала и дневния ред.

" ИТН " не са оповестили дали ще поддържат предходния началник на Народно събрание Ива Митева. Митева обаче може да разчита на поддръжката на " Изправи се! Мутри вън! ", заяви Мая Манолова. Коалицията още веднъж издига Татяна Дончева за зам.-председател. 

Втората по величина ПГ - на ГЕРБ, и " Демократична България " също не са споделили дали ще предложат собствен представител за ръководител. Вчера съпредседателят на Демократична България, че обединението няма искания за министерски постове и в управлението на Народното събрание.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР