Аз отидох в телевизията на Слави Трифонов и го казах

...
Аз отидох в телевизията на Слави Трифонов и го казах
Коментари Харесай

Пулев: Трифонов не го е страх от мисирките, а от самия себе си, защото знае, че няма да се справи

Аз отидох в малкия екран на Слави Трифонов и го споделих и там. Там ме апострофираха, че не ходел по малките екрани, тъй като там имало мисирки и не знам какво щяло да стане.. Дефакто него го е боязън от мисирките. Това съобщи пред Българска национална телевизия Кубрат Пулев, който през последните седмици даде сериозна поръчка за влизане в политиката.

Ако го е боязън от мисирките, по какъв начин ще се оправи с по-сериозна обстановка. Нестойностни изказвания са това за мен, разяснява още Пулев държанието на ръководителя на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

Аз съм го видял. Според мен него го е боязън от самия себе си, знае, че няма да може да се оправи. Гледах го в изявление при Маги Халваджиян и си споделих: Боже. Така ли ще се оправи страната, попита още той.

За мен не е значимо дали политиката ще ме обича, значимо е даже и с малко да допринесем за развиването на България. Много хора са ми предложили да вземам участие в политическите им партии и точно това ме накара да се впусна в политиката. И Божидар Димитров преди време ми предложи да създадем партия, малко преди да почине. Това разяснява боксьорът Кубрат Пулев в ефира на Българска национална телевизия. Учредителното заседание на " Велика България " ще бъде на 9 юли.

" Нямам съответни упоритости. Хората споделят, че ще се глася за президент. Псевдопатриотите настръхват когато кажа, че ще се занимавам с политика. Плюят косвено по мен. Не е значимо кой е Кубрат Пулев и какво ще направи, а да се промени нещо в България. Нямам съответни упоритости ", добави той.

" Това ще бъде " Велика България ", а не " Мутри вън " или " Няма подобен народ ". " Велика България " измислих аз за име и няма по-добро от него ", сподели още Пулев.

" Не може едни хора да гладуват. Пенсионерите да взимат 300 лева, а други да честват първия или втория си милиард на високите върхове във властта ", разяснява боксьорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР