Аз от сглобки от не разбирам. Смея да твърдя, че

...
Аз от сглобки от не разбирам. Смея да твърдя, че
Коментари Харесай

Станишев: Управлява Тройна коалиция, но без програма

Аз от сглобки от не разбирам . Смея да настоявам, че запознат съм съдружно ръководство. Това съобщи евродепутатът и досегашен президент на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев пред Нова тв. Преди да се отдаде на европейските политики, Станишев бе водач на Българска социалистическа партия и министър председател, отпред на така наречен Тройна коалиция сред 2005 и 2009 година - взаимното ръководство на Българска социалистическа партия, Национална движение „Симеон Втори" и Движение за права и свободи.

Има обаче голяма разлика на актуалното ръководство с ръководството на Тройната коалиция , съгласно Станишев. На първо място актуалното държавно управление няма стратегия , а Тройната коалиция е имала доста ясна стратегия с акцент върху икономическо развиване, обществена отговорност и европейска интеграция.

Сега няма стратегия. Има един набор от бюрократично събрани от министерствата цели , няма ясна политическа ориентировка. Затова и в тази сглобка има непрекъснати различия.

Сергей Станишев обаче бе явен - ръководството сега се крепи и основава на трима играчи - ПП/ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи. . Това се видяло напълно очевидно при земеделските митинги, а и при миньорските в този момент. " Почтено е да се каже " Имаме Тройна коалиция ", съгласно Станишев и да се посочат кои министри са на едните и кои на другите.

" Честно е да се каже това на хората ", съобщи Станишев и изрази съчувствието си към гласоподавателите на българската десница.
 Борисов: Движение за права и свободи на процедура са част от обединението
Борисов: Движение за права и свободи на процедура са част от обединението

Нямаме съглашение, само че се усещаме виновни

Според Станишев е изцяло обикновено да се желае , а и това е работата на една съпротива. Българска социалистическа партия не е водещата опозиционна партия даже - ", заключи Станишев.

Тежка е обаче оценката му за Българска социалистическа партия - Българска социалистическа партия не е водещата опозиционна партия - 9% доверие получава тя в социологическите изследвания, а и на избори. " Това е най-тежката присъда ", уточни Сергей Станишев.
 Костадинов: Винаги може да бъде свалено едно държавно управление
Костадинов: Винаги може да бъде свалено едно държавно управление

Вотът на съмнение следва да се гласоподава идната седмица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР