ъз основа на различните зодиакални знаци, се различават и начините,

...
ъз основа на различните зодиакални знаци, се различават и начините,
Коментари Харесай

Какви лъжци сте според зодията

ъз основа на другите зодиакални знаци, се разграничават и методите, по които хората лъжат.

Вижте какви лъжци сте вие съгласно зодията.

Овен

Представителите на този знак лъжат единствено когато е належащо. Овните имат огромно его и възприятие за самозапазване и самоуважение. Ако сътрудникът им изневери или излъже, те безусловно си го връщат. Освен това Овенът е доста упорит и трудолюбив, ето за какво би излъгал в гонене на професионалните си цели.

Телец

Те са упорити и ненавиждат, когато нещо застане на пътя им. Затова са способни да изрекат дребна неистина, стига това да ги приближи до крайната им цел. В съкровен проект, сходно на Овена, Телецът лъже, когато усети, че сътрудникът му е изневерил. В подобен случай отмъщението му е наложително.

Близнаци

Представителите на този знак имат способността да извъртат истината до степен, която се харесва на самите тях. Доста приказливи, Близнаците не могат да пазят загадка и обичат да описват пикантни истории, които в допълнение разкрасяват.

Рак

Раците са лоялни и грижовни, те биха излъгали единствено с цел да защитят околните си.

Лъв

Лъвовете обичат вниманието на хората към тях. Те могат да описват една история и най-после тя да замязя на цялостна неистина. Колкото повече печелят вниманието на слушателите си, толкоз по-пикантни истории могат да измислят.

Дева

Лъжата не може да съблазни родените под този знак. Изключение вършат моментите, в които се усещат възпрепятствани от нещо или някого. Тогава Девата може да си разреши да излъже, само че деликатно плюсовете и минусите на постъпката си.

Везни

Те са най-дипломатични измежду зодиакалните знаци, ето за какво, когато имат вяра, че нещо е положително за всички, са подготвени да излъжат, в случай че се постанова. Везните обаче не са положителни лъжци и постоянно биват разкрити.

Скорпион

Подозрителни и манипулативни, Скорпионите изричат неистини най-много от мотивация за възмездие. Те деликатно проучват обстановката и измислят най-подходящата неистина.

Стрелец

На родените под този знак несъмнено може да се има вяра. Стрелците ненавиждат лъжата. Още нещо, те даже биха объркали проектите ви в устрема си всичко да е почтено и искрено.

Козирог

Подобно на Стрелците, Козирозите ненавиждат лъжата. Това може би се дължи на тяхната мнителност. Ако въпреки всичко се случи да излъжат, истината бързо става ясно, тъй като Козирогът стартира да изпитва виновност и признава истината.

Водолей

Подобно на Близнаци, Водолеят е добър повествовател. В устрема си да бъдат център на внимание, родените под този знак умеят да си съчиняват невероятни истории. Освен това обичат клюките, което ги прави ненадеждни в пазенето на секрети.

Риби

Рибите са известни със своята сензитивност, по тази причина и лъжата не е измежду обичаните им неща. Те биха излъгали единствено с положителни планове. В случаите, когато желаят да предпазят непосредствен или самите себе си от неволя.

Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР