Аз обещавам едно - че ще работим както досега -

...
Аз обещавам едно - че ще работим както досега -
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма съмнение, ВМРО влиза в следващия парламент

Аз давам обещание едно - че ще работим както до момента - в изгода подсилване на българщината, на една мощна българска страна. Това съобщи в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

" Ние споделяме какво сме създали сега, тъй като би следвало хората да се ориентират и да имат вяра на този, който може да покаже какво е направил, а не на този, който дава обещание светлото бъдеще някъде надалеч в бъдещето ", сподели Каракачанов.

Той акцентира, че всеки може да види резултатите в защитата:

" Българската войска е институцията с най-голям публичен рейтинг сега и това се дължи освен на мен, а това се дължи на политическия и военния екип, с който работихме тези 4 години ", съобщи Каракачанов.

Семейството, учебното заведение, вярата и армията са главните институции, върху които се крепи държавността, акцентира той.

" Няма никакво подозрение, че Вътрешна македонска революционна организация ще бъде в идващия парламент. Въпросът не е в това, а какво се прави в идващия парламент, тъй като ние дружно с сътрудниците от ръководещата коалиция може да кажем какво направихме в този мандат ", сподели Каракачанов.

Припомни, че на изборите преди година и половина също са взели участие независимо.

" Вътрешна македонска революционна организация не е някакво проектче, основало се към някаква пандемия или от някаква рецесия илиз ащото левите били на власт или десните били на власт, Вътрешна македонска революционна организация има своята идея - това е идея от повече от едно столетие, идея на подсилване на държавността и зашита на българщината и българската нация, тъй че в една акция ние постоянно подвигаме нашите резултати ", сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов напомни, че още от 2019 година на евроизборите и на локалните избори са се явявали като независима партия и постигнатите резултатите евентуално са дали самочувстие на Вътрешна македонска революционна организация, че се оправя сама.

" Аз също по този начин считам и това беше мнението на над 80% от нашия съвет - 101 индивида. Имахме такова съвещание и след съвещанието като беше взето това решение, аз съм уведомил господин Симеонов, само че доколкото слушам те са водили от месец преди този момент разговир с господин Марешки за коалиция, тъй че надали са с нещо сюрпризирани. Ние с Марешки диалози не сме водили, не сме имали желание и няма да водим ", сподели Каракачанов.

Според него е значимо, че " Обединени патриоти в тези два мандата, в които бяха дружно, съумяха да реализират доста потребни неща, а оттук насетне всеки потегля по своя път и уповавам се, че още веднъж ще се срещнем ".

По думите му неверната структура в обединението с НФСБ е, че през 2014 година са присъединили партия " Атака ".

" И то не толкоз партията като хора и персони, колкото нейният водач, който влизайки в Народното събрание, спря да се интересува от политика ", сподели Каракачанов.

Македонският политически хайлайф генерира огромна ненавист по отношение на българите. Репресията и натискът върху българите там се ускори, в това число от висши държавни чиновници, разяснява министърът на защитата.

" Например, един държавен чиновник прикани българите да бъдат екстрадирани в България, различен прикани там, където има българи в Република Северна Македония, да бъдат бити и заплювани. Изключително надменно и цинично изявление си разрешиха и по отношение на българския външен министър госпожа Захариева, сподели Каракачанов. Не виждам за какво било Байдън или някой различен би следвало да поддържа сходна политика. Би следвало да се преценя, че в Европейски Съюз има задоволително проблеми. Един нов проблем и то на Балканите, в случай че той не бъде решен по естествен метод, е непотребен за всички ",каза още Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР