Аз нямам ментори, може би това е проблемът на президента.

...
Аз нямам ментори, може би това е проблемът на президента.
Коментари Харесай

Денков: Президентът излиза от рамките на Конституцията и законите

„ Аз нямам ментори, може би това е казусът на президента. Той не ми е наставник. Нямам други ментори. “

Това съобщи министър-председателят Николай Денков пред публицисти в отговор на нападките от президента, че би трябвало да се еманципира от своите ментори. Премиерът е в Приморско, където ще взе участие в награждаването на спечелилите в триатлона „ Лъвско сърце “ .

„ Не желая повече да разясня непознати думи. Има доста по-важните неща като студентите, като това, което прави държавното управление, в сравнение с да разясня изявленията на някакви хора “, съобщи Денков. На въпрос дали е допустимо доближаване сред президентството и държавното управление , той отговори по този начин:

„ Винаги съм казвал, че институциите би трябвало да работят съгласно това, което е заложено в Конституцията и законите. Този, който излиза от рамките, е президентът. “

Николай Денков разяснява и трагичния случай от нощес , в който 15-годишно момче бе пометено от автомобил в центъра на града. Според премиера последните промени в Закона за придвижване по пътищата към този момент дават резултати, само че работата би трябвало да продължи, тъй че тези случаи да бъдат сведени до нула. Той акцентира:

„ Ние сме излезли от времето, в което се приказва и би трябвало нещо да се направи. От една страна, Народното събрание одобри тези промени. Както към този момент стана дума, броят на пияните и дрогираните водачи стартира бързо да понижава, откакто бяха признати измененията. Виждате, че има още такива и по тази причина продължаваме с инспекциите. Това ще донесе резултат, въпросът е, че към момента не сме стигнали до там. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР