Аз няма да роня сълзи за Съветската армия при положение

...
Аз няма да роня сълзи за Съветската армия при положение
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Да спрат тези промени в Конституцията! Блокираме работата на парламента

Аз няма да роня сълзи за Съветската войска в случай ужасяващите 45 години комунизъм. Да спрат тези промени в Конституцията, които нито имат социална поддръжка, нито са потребни, нито са обсъждани. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

 

Йорданов разгласи, че Има Такъв Народ е против малоумните промени, които се желаят в Конституцията и защото са от позицията на дребните в Народно събрание ще се блокира работата на Народното събрание.

 

“Измислиха си правила с болшинството, с цел да одобряват промени в Конституцията със 160 гласа, а не със 180, което е безусловно безсрамие. Трето, оферират промени, които зависят от Велико Народно заседание, а не от нормално Народно заседание. Правят това от позицията на 160 индивида. Е, добре, ние от позицията на по-малко ще им блокираме работата на Народното събрание ", сподели още Йорданов.

 

“Ние сме тук поради измененията в Конституцията. Много добре знаете, че няма нито една организация, която да приема тези малоумни промени ", съобщи той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР