Аз не знам защо ГЕРБ си причиняват това с този

...
Аз не знам защо ГЕРБ си причиняват това с този
Коментари Харесай

Експерти: ГЕРБ бъркат със здравните министри, проф. Петров е засегнал интереси

Аз не знам за какво ГЕРБ си предизвикват това с този избор на здравни министри. Изборите на министри са тежко неправилни . Да се надяваме идващият избор да бъде по-добър. Това съобщи социологът Татяна Буруджиева във връзка оставката на здравния министър проф. Николай Петров в ефира на Българска национална телевизия.
Когато застанеш и си министър, би трябвало да имаш морална непорочност , макар че всички споделят, че в политиката няма морал. Оставката е морално деяние, за което приветствам професора, разяснява тя. По думите й проблемите в опазването на здравето са от доста от дълго време.
Не е единствено промяната на министри. Има диспропорционалност сред това, което пациентът персонално би трябвало да довнесе в тази здравна система. Това е неприемливо. Не може и едни хора цялостен живот да заплащат за други хора в опазването на здравето . Няма неприятно да си политик и експерт в дадена сфера, без да си колосален лекар да вземем за пример, разяснява още Буруджиева по отношение на евентуалния заместител на поста на проф. Николай Петров.
Според политическия анализатор Михаил Константинов проф. Петров е една от най-уважаваните персони в здравната гилдия. Много е допустимо проф. Петров да е настъпил нечии ползи . Това, за което го упрекват, е, че е спазил закона . В момента виждаме една оперетна сцена. Очертава се да бъде министър някой от заместниците, предвижда Михаил Константинов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР