Аз не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри.

...
Аз не водя война – аз правя заводи, пътища, суперкомпютри.
Коментари Харесай

Борисов: Радев ме напада. Аз не водя война – аз правя заводи

„ Аз не воювам – аз върша фабрики, пътища, суперкомпютри ”. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при посещаване в Пазарджик, където откри индустриална база, която обезпечава работа на 1000 индивида.

" Радев ме атакува, аз не върша нищо, а след това го афишират за война. Каква война е това? Аз желая единствено да гледате обстоятелствата. Отдавна не разясня, а единствено демонстрирам. Ето, в пандемията сме, Европа още не е отворена, а ние откриваме нов цех ", заяви министър председателят Бойко Борисов в отговор на въпрос по какъв начин ще отговори на нападките на президента Радев. 

„ С новия дизайн мярката 60/40 е 1,3 милиарда лв.. Но тази помощ не може да продължава безпределно. Затова се радваме, че стопанската система стартира да работи ”, разяснява още министър-председателят.

„ От заран до вечер всеки се оправдава с мен. А аз в никакъв случай не съм крил, че познавам целия бизнес ”, съобщи Борисов във връзка изказванията на обвинения предприемач Пламен Бобоков, че двамата са водили връзка.



„ Помагал съм на Бобоков, водил съм го в Румъния, Турция, Узбекистан. Той е български вложител в чужбина и това е обикновено. Няма нищо укоримо. Нали, с цел да открие цех в Румъния, би трябвало да се отиде там, да се приказва и с техния министър председател? Но аз не съм момиче да си вардя SMS-ите с години. Явно някои, които се имат за мъже, са надалеч от мъжете и си пазят известията, с цел да ги демонстрират след това ”, разяснява още Борисов. И изрично съобщи, че сходни тематики „ единствено ни отдалечават от огромните цели ”.

Според Борисов нямало неприятно Бобоков да си написа и с президента Радев, само че президентът трябвало да признае за това.

„ Казваш си истината и всичко е тъкмо. Какво неприятно да кажеш „ фамилни другари сме, познаваме се ”. Има индивидът бизнес там. Единственото укоримо е да обвиняваш другите и да казваш „ аз съм девственица ”. А в това време се оказва, че освен, че не си, а и доста по-лошо ”, сподели той.

Борисов заяви още, че в петък заран е разговарял с членовете на Националния действен щаб. „ Подсилваме лечебните заведения, тъй че да свикнем да живеем с ковид в най-тежките му измерения ”, съобщи министър председателят. И добави: „ Като виждам километричните опашки към Гърция, очевидно сме в положително здравословно и финансово положение ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР