Аз не виждам подаръци, аз виждам работещи институции от страна

...
Аз не виждам подаръци, аз виждам работещи институции от страна
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Ние все още живеем в държавата на Гешев

" Аз не виждам дарове, аз виждам работещи институции от страна на изпълнителната власт. Чувам опорка, че Борисов не е на власт от доста време. Това не е правилно. Ние няма какво да се лъжем, че в действителност живеем в една превзета страна. Това е страната на Борисов, на Гешев, на Цацаров. Ние го видяхме, показно ни беше показано. Ние към момента живеем в страната на Гешев. " Това съобщи Настимир Ананиев, народен представител от ПГ на " Продължаваме промяната ", в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Той заяви, че тази седмица в Народното събрание ще се прегледа проектозакона за закриването на спецсъда и прокуратурата.

Според него няма по какъв начин изпълнителната власт да " прескочи " прокуратурата.

" Има очевидец, който прокуратурата отхвърля да разпита. Може ли да бъде разпитан отдалечено? Може. Прокуратурата отхвърля да го разпита. Защо? То е ясно за какво, тъй като това е прокуратурата на Борисов ", разяснява Ананиев.

Депутатът показа, че има доста образци, в които хора са арестувани за доста по-малко, в сравнение с някогашния министър председател.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР