Аз не се страхувам от това, че името ми е

...
Аз не се страхувам от това, че името ми е
Коментари Харесай

Вигенин: “Миротворец“ е покровителстван от правителството на Украйна

Аз не се опасявам от това, че името ми е в неготивен лист в уеб страницата " Миротворец ", обаче посредством него се засягат правата на хиляди жители - десетки страни имат представители там.
Прочетете още
Мисля че се не би трябвало да се отдава такова внимание на този уебсайт, само че българската страна би трябвало да изиска от украинската да бъдат извадени българските жители, заяви пред БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин.

Според него уеб сайтът " Миротворец " очевидно е покровителстван от държавното управление на Украйна, не може страната да не може да се оправи в случай че желае.

" Абсурдно е ситуацията към този уебсайт.

Вчера бе включен и Костадин Костадинов. Вероятно отсам се зарежда с информация. Дори и борците у нас за независимост да станат и да изискат всички български жители да бъдат предпазени ", сподели Вигенин. Той изясни, че когато се доставя военна помощ за Украйна, не би трябвало да се героизира тази активност.

" Войната би трябвало да спре, да го направи съветската страна първа. България би трябвало да е потребна в напъните за мира, а не за ожесточаване на войната ", заключи Вигенин.

Депутатът от Българска социалистическа партия сподели, че следва съществено разискване в ПГ показаните от ръководещите промени в конституцията.

" Една част от предложенията са от вида " напънала се планината родила нищо ". Идеята да се промени националният празник е една от тези, измененията в правосъдната част са много противоречиви - очевидно вървим по " оня " запис от съвещанието на ПП-ДБ. Те желаят да се окопаят посредством конституцията.

Всеки път когато се вършат промени в името на една персона, се стига до тежки неточности. Посегателството върху президента и пълномощията му не е проблем на президента, а на политическите партии, добави Вигенин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР