Аз не се поддавам на рекет. Записът на Йончева е

...
Аз не се поддавам на рекет. Записът на Йончева е
Коментари Харесай

Банов готов да подаде оставка, ще съди когото може

Аз не се поддавам на рекет. Записът на Йончева е на ниска цена компромат . От хилядите оперативки, които съм правил, евентуално могат да се скалъпят още 56 записа. Това сподели министърът на културата Боил Банов на конференция в Министерски съвет. Той назова информацията, изнесена от Елена Йончева " мръсотия на посредствеността ", съобщи БГНЕС.
Оставка съм подготвен да поддам незабавно, споделих го и на премиера Борисов , само че бързах да сляза при вас, съобщи Банов пред репортерите.
Няма опростени средства, съобщи Боил Банов. Ще осъждам, който мога , уточни още той. Към мен рекет, заплашване не минава . Никога не е минавал и в никакъв случай няма да мине без значение какво върша в тоя живот, безапелационен бе Банов.
Припомняме, че във връзка изнесените през днешния ден на конференция от народния представител от Българска социалистическа партия и публицист Елена Йончева данни за корупционни дейности на министъра на културата Боил Банов от времето, когато е бил зам.-министър, основният прокурор Сотир Цацаров се самосезира и разпореди неотложно осъществяване на инспекция. Проверката е предоставена на профилираната прокуратура поради качеството на лицето, за което са показани данните и изказванията за осъществени корупционни прояви, вследствие на които е опростена наказателна клауза на изпълнителя в размер на 700 000 лв..
Още през днешния ден ще се пристъпи към условие на цялата документи по сключването и осъществяването на контракта за строителство на обект „ Ларгото “, културно информационен комплекс „ Сердика “ 2 - 3 стадий. Става ясно, че ще бъдат снети и пояснения от лицата, имащи отношение към случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР