Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които

...
Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Слави е проект на Доган 


„ Аз не съм уверен, че това са най-мъдрите хора, които ще оправят страната. Капацитетът е толкоз. Всеки човек има своя предел и граница, докъдето може. Този парламент е стигнал своя предел, до тук може. Повече дъно няма, ние сме там. 70% не гласоподават – там са учени от Българска академия на науките, професори, доктори, инженери, публицисти, хора на изкуствата. Този мозък не може да седи единствено рабски – както не гласоподава, на следващия ден Движение за права и свободи ще бъде първа мощ. Една-две птички в този парламент пролет не вършат. Толкова може, повече няма да направи. Не очаквайте друго “, съобщи някогашният народен представител и ръководител на Народното събрание Вежди Рашидов пред bTV.

Все отново той счита, че държавно управление ще има, като той предвижда забавна развръзка.

„ Взаимно ще играят спектакъла. Ще пристигна до Слави, ще му дадат мандата, зависи президентът по какъв начин ще играе. С поддръжката на ГЕРБ, в името на народа ще се сглоби, тъй като Слави е план на Доган. Аз толкоз доста неща знам, че не ми се приказва. Не аз съм бил непосредствен до Доган, Слави е ходил до Доган, обикновено – учил се е на политика. Инженерството може да го прави безусловно всеки. Знам доста партии в кои кръчми се сътвориха. Защото в случай че ГЕРБ направи с Движение за права и свободи, доста отговори би трябвало да даде на електората си. С Има Такъв Народ стигат, само че би трябвало някакъв театър, дайте да го забележим “, сподели Вежди Рашидов.

Той разяснява и избора на ръководител на Народното събрание.

„ Рая Назарян е симпатично и красиво дете. Хубаво момиче, хубава жена. Не съм доста непосредствен с нея, само че изхвърлянето веднъж и въртенето на центрофугата не е добре за бъдеща кариера. Когато влизаш от парадната врата, повторно е мъчно, излизаш от задната врата. Съжалявам, че тя бе отхвърлена. Да, тя мина през стъргата. Мелачката я смля и отново цяло парче в този момент не става. Това е в границите на шегата. Жал ми е за момичето, тъй като тя би трябвало да има вероятност и да върви напред “, уточни той.

По думите му законът би трябвало да се промени, тъй че водачите на партии да не могат да оферират ръководител на Народното събрание, оповестява dnes.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР