Аз не съм съгласна с искането на тези оставки, но

...
Аз не съм съгласна с искането на тези оставки, но
Коментари Харесай

Захариева защити Горанов и посочи, че не усеща връзката с ДПС

Аз не съм съгласна с настояването на тези оставки, само че това е направено, с цел да покажем, че чуваме хората. Всеки един министър е подготвен когато и да е да му бъде оставката, ние не сме на тези позиции непременно.
Това съобщи вицепремиерът Екатерина Захариева във връзка оставките на тримата министри, които изиска министър председателят Бойко Борисов.
Да си министър е една извънредно напрегната работа . Меко казано погрешно е, че от ГЕРБ сме подготвени непременно да останем на власт – към този момент два пъти сме подавали оставка. разяснява вицепремиерът.
Захариева съобщи, че е взето решение на съдружен съвет да се изчака след вота на съмнение и тогава още веднъж да се свика съвет и да се вземе решение. Тя изрично съобщи, че не е усещала взаимозависимост сред въпросните министри и Движение за права и свободи.
Тя бе безапелационна, че и с тримата е работила извънредно добре и похвали Владислав Горанов, който съгласно нея е постигнал исторически триумф за страната ни след влизането в банковия съюз.
Тя разяснява и преодоления избор на съмнение против държавното управление.
Очевидно не могат да се консолидират, единствената политическата партия, която ги поддържа е Движение за права и свободи. Решението е да има постоянни избори, само че това не значи, че не би трябвало да се вслушаме в това, което желаят хората.
Най-лесното е да подадем оставка, правили сме го до момента два пъти. Много по-отговорното решение е да останем и да се опитаме до март месец да осъществим настояванията и да се подготвим за шанса, който ни даде Европейски Съюз и да се възстановим от финансовата рецесия след пандемията “, сподели Захариева.
Според нея, всеки един преодолян избор е консолидиращ за една партия.
. Именно по тази причина бяхме и подложени на критика, че прекалено много се вслушваме “, сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР