Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има

...
Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за заплахата към Ива Митева: Има странно съвпадение кога се случи

Аз не съм проверяващ орган, има си проверяващи органи, има си закони в тази страна. Това разяснява ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, който довечера беше в Чирпан във връзка празниците за Съединението.

Деянието не е за хвалба - от там нататък си има органи в страната, които би трябвало да се занимават с това, акцентира Йорданов.

На въпрос дали опасността би могла да е поръчка, той отговори:

Има необичайно съвпадане по кое време се случи това - когато два дни поред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се опитваха да го саботират от самото начало. Сега - дали някой от тях е засилил този човек, тъй като знаете, че хора, които са общо взето в страни от обществото са елементарно манипулируеми, не знам, по тази причина си има проверяващи органи.

Сигналът го оповестих със единодушието на госпожа Митева, тъй че нищо неприятно не се случи от това и е по-добре нещата да са пред вас и пред българските жители, съобщи още Йорданов.

Така или другояче, за първи път имаме опасност към ръководител на Народно събрание, към госпожа Ива Митева, която е един експерт, единственият й проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази опасност, добави Йорданов.

Той разяснява и абсурда с Татяна Дончева, която отхвърли неговите изказвания пред БНР, че е опитвала да подкупи депутати от Има Такъв Народ, за да разцепи парламентарната група.

Казах, че има запис, че е била на тази среща, да размахвала е едни листчета с едни цифрички, съобщи Йорданов.

Тя прекали с всякакви приказки да лъже по нас, а в действителност тя е индивида, който прави такива неща. Тя е водила някакъв диалог, в който се е пробвала да разцепи групата, да ги убеждава да напущат, да вървят вероятно като министри в третия мандат, тъй че това е грозна работа, сподели още Йорданов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР