Аз не съм привърженик на това, което Русия направи в

...
Аз не съм привърженик на това, което Русия направи в
Коментари Харесай

Доган: Светът не отива на добре

Аз не съм последовател на това, което Русия направи в Крим, само че не съм апатичен към това, което прави Западът. Русия може да е всякаква, само че е мощ, фактор, с който ние би трябвало да се съобразяваме ". Това декларирал почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в приветственото си слово към гостите на рождения си ден, заяви 24rodopi.com. На 29 март доктор Доган навърши 64 години-

„ Това нещо, което се случва, ме тормози, светът не отива на добре, на неприятно е ", споделил Доган на тържеството в Бояна.

„ Колеги, тези от вас, които четат и наблюдават, в случай че сте забелязали, най-големият покупател на нефт – Китай, упорства разплащането да става с юани, а не с долари ", показал Ахмед Доган, като припомнил, че Китай държи по-голямата част от външния дълг на Съединени американски щати.

В акцента си за новото прегрупиране на международните сили, почетният ръководител отбелязал, че „ Европа търси своето място, Европа не е толкоз мощна ". Говорил също по този начин за новата роля, която играят Русия, Венецуела, Иран, Китай.

По тематиката Турция пък декларирал: " Не ми харесват нещата, които се случват в нашата съседка! "

За ролята на Движение за права и свободи в България, Ахмед Доган подчертал, че партията е поръчител за сигурността.

„ По природа съм миролюбив човек, само че в случай че някой ми посегне, ще отвърна ", безапелационен бил Доган.

Накрая поискал на гостите си: „ Радвайте се на живота, изживейте си го! "

От предприемач Доган получил подарък неповторим ръкопис на история на Османската империя от 1570 година. Председателят на партията Мустафа Карадайъ му подарил плитък древен съд с ръчно направен надпис със златни букви „ Търпението е мощ ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР