„Аз не съм популист. Не се изживявам и като реформатор.

...
„Аз не съм популист. Не се изживявам и като реформатор.
Коментари Харесай

Слави проговори: Не е вярно, че Орлин Алексием ми дърпа конците!

„ Аз не съм популист. Не се изживявам и като модернизатор ". Това съобщи водачът на „ Има подобен народ” Слави Трифонов в изявление за Дарик Радио. Той призна, че най-големият компромис, който партията му е направила в името на запазването на обединението, е да вземат участие в нея дружно с Българска социалистическа партия. Причината - социалистите " са част от статуквото ".

„ Във всички министерства Петков направи по този начин, че да се води двойна политика - има човек, който е директно зависещ на премиера, само че това не е министърът ", твърди Трифонов.

И добавя, че за Има Такъв Народ това е било проблем, изключително що се отнася до Министерството на външните работи.

По-рано тази седмица Трифонов разгласи, че Има Такъв Народ напуща четворната коалиция. Към днешна дата акцентира, че това не значи " повреждане на държавното управление ". " Реших Има Такъв Народ да не бъде унижавана повече в тази коалиция ", безапелационен бе Трифонов.

Той съобщи още, че не е популист и „ не се изживява като модернизатор ".

Според водача на Има Такъв Народ „ Продължаваме Промяната " са се държали почтено първоначално, „ когато взехме решение да се промени моделът на ръководство ". „ Аз съм удобен човек и се пробвам да свърша работа въз основата на опита, който имам, а не да квалифицирам кой какъв е. Това дали одобрявам Петков, или не няма значение. Има значение министър председателят да свърши работа в коалиция с други три партии. В момента, в който ми стана ясно, че това е невероятно, се допитах до депутатите от Има Такъв Народ. Това се случи преди към месец ", сподели още Слави Трифонов.

Според него ръководството на ГЕРБ, при което били употребявани „ разнообразни патерици като НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и други дребни партии ", е изкарало хората на улицата. „ Ние бяхме част от митингите. Беше разумно да свърши времето на ГЕРБ. Проблемът е, че Политическа партия наподобяват на тях по държание ", съобщи водачът на Има Такъв Народ.

Той разяснява и изказванията, че „ някой различен дърпа конците " в партията му и частност - Орлин Алексиев.

„ Аз съм индивидът, който е основал Има Такъв Народ и съм единственият, който, дружно с моите сътрудници сценаристите, решаваме какво ще се случва в Има Такъв Народ ", акцентира Трифонов.

Той приказва за проблемите по граничните ни пунктове. „ Без да имам достъп до безспорната информация, мисля, че откогато има декомрация, проблемите по границата са безапелационни и доста незаконни организации печелят от това ", сподели Трифонов. И добави, че неговите депутати единствено са дали знак, че има безпорядък на границата, само че не са се бъркали в ръководството.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР