Аз не съм извършвал никакво престъпление и категорично не се

...
Аз не съм извършвал никакво престъпление и категорично не се
Коментари Харесай

Бойко Рашков отрече обвиненията: Прокуратурата е съпридружна на ГЕРБ

Аз не съм правил никакво закононарушение и изрично не се различавам в известието на прокуратурата, това съобщи Бойко Рашков във връзка изказването на софийската прокуратура, че проверява някогашен вътрешен министър и сегашен народен представител за пране на пари и прекъсване на следствие.

Прокуратурата може да изнася речи единствено в правосъдната зала, съобщи Рашков и назова обвиняванията на „ някогашния вътрешен министър ” като измислени формулировки. Той акцентира, че не може да се приказва за извъришени закононарушения без даже да е почнало произвеждане по даден случай.

„ Прокуратурата е съпридружна на една партия и това е ГЕРБ ”, съобщи Бойко Рашков. Според него дейностите на институцията е „ ураган за засмукване на средства от българския поданик ”. Депутатът сподели също, че не за пръв път има дейности на прокуратурата, които са провокирани от медии. Той ги назова „ квази медии ” и ги упрекна, че работят по поръчка, като определенията „ жълти и кафяви ” за тях по негова оценка са слаби.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР