Аз не съм груб човек, но Ненчев спести истината на

...
Аз не съм груб човек, но Ненчев спести истината на
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Страната ни може да използва МиГ-овете си до 2029-2030 г., защо да ги изхвърляме?

Аз не съм недодялан човек, само че Ненчев спести истината на феновете. В ефир той изговори един куп лъжи. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила в ефира на БТВ.

Той разяснява и предизвикването, което му бе отправено, откакто президентът показва, че е в добра физическа форма, превъртайли се на лост. "Добре се оправя, във форма е. Няма да приема предизвикването, тъй като не мога да го осъществя. Съжалявам, само че не съм във форма. Нямам време да вървя по фитнес зали. Едно време в казармата можех. Затова младежите би трябвало да вървят в казарма, с цел да възстановят мъжкия си тип и мощ ", уточни той.

" Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и... към профила ме забавляваше. Той доста добре знае, че самите поляци отхвърлиха да ремонтират нашите МиГ-ове. Те закупуват аварийни елементи от Русия. След като направиха ремонт на нашите мотори без лиценз, руснаците ги заплашиха, че ще им спрат доставките на аварийни елементи и те ни отхвърлиха. Има опция освн Русия и фирма-посредни да извърши ремонт, нотака цената ще набъбне ", посочи Каракачанов.

Относно обвиняванията, че той бил цялостен НАТО-вец, Каракачанов отговори, че е засегнат от подправените вести, които се пускат по негов адрес.

"България като страна от някогашния руски блок има съветска военна техника. Такива са още 4 страни в НАТО. Няма страна, която да изхвърли цялото си въоръжение и да купи ново ". По думите му сраната ни не може да извади 12 милиарда, с цел да подмени военната си техника, няма искащи и да ни създадат подарък. "Страната ни може да употребява МиГ-овете си до 2029-2030 година Защо да ги изхвърляме? "

"Не имам вяра да има нов боен спор. Никой не е толкоз вманиачен, с цел да го направи " - по този начин той разяснява предизвестието на премиера Борисов поради обострянето на връзките сред Русия и Англия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР