Аз не съм чул да е имало такива разговори. Подозирам,

...
Аз не съм чул да е имало такива разговори. Подозирам,
Коментари Харесай

ДБ стопля с ГЕРБ? Ще говорят с тях, ако склонят на тяхното

" Аз не съм чул да е имало такива диалози. Подозирам, че в случай че такива диалози са били водени, щях да схвана за тях. Ние имаме три целта, по които ще водим договаряния. Това съобщи Георги Ганев от Демократична България в тв ефира. 

Първият е явен ценностен и политически избор на страната за западната цивилизация против източния деспотско-тирански агресор, този агресор да не завоюва нищо от експанзията си. Всеки, който не е на това мнение, мъчно ще завоюва нашата поддръжка.

Вторият приоритет е върховенството на закона, третият - фискален разсъдък за влизане в еврозоната. 

И дяволът да ни ги подсигурява тези три целта - и с него ще влезем в диалози ", увери Ганев.

Той е безапелационен, че няма да пропуснат никоя опция за диалози по тези три целта.

" Ако ГЕРБ желаят диалози, ще би трябвало да ни уверят, че те на деяние ще поддържат тези цели, с ясното схващане, че има политическа цена за това - доста ще им е мъчно на ГЕРБ да ни убедят, само че могат. Въпреки че те от години едно споделят - друго правят ", съобщи Ганев. 

Категоричен беше, че няма да слагат условия за ролята на Борисов.

" Предполагам, че при толкоз комплицирана съдружна обстановка, нито един партиен водач не би трябвало да има претенцията да става министър-председател. 

Трябва да бъдем обединени към фигура за министър-председател, който да подсигурява контрактуваните цели. Това би могло да е стъпка към решение на ребуса, не им изпитвам завист на партийните водачи, ще им е доста комплицирано ", предвижда претендентът за народен представител. 

Той изрази мнение, че говореното за дългова серпантина е мощно пресилено.  

" Голямото плъзгане по дълговата серпантина беше преди 30-ина години. Към момента не виждам да има учредения да се смята, че е нещо, което неизбежно ще се случи. Но би трябвало да има едно мислено в мозъците на всички, които взимат решения за бюджета ", предизвести гостът.

Също по този начин посочи, че пенсиите би трябвало да бъдат за застрахователен стаж и вноски. А за извънредно нуждаещите се да бъдат отпускани обществени помощи през общия бюджет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР