Аз не съм бил в контакт. Никола Минчев беше в

...
Аз не съм бил в контакт. Никола Минчев беше в
Коментари Харесай

Коцето от Възраждане влезе в обяснителен режим за ваксинираните си депутати: Аз не съм водач на секта или гуру!

Аз не съм бил в контакт. Никола Минчев беше в другия завършек на залата, тя е много огромна, той беше с маска. Така ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов разяснява по Нова телевизия горещата вест от късно нощес, че ръководителят на Народното събрание, е дал позитивен тест.

Костадинов съобщи и, че през вчерашния ден по време на целия съвещателен съвет, ръководителят на Народното събрание е бил с маска. Дори се и учуди по какъв начин е съумял да издържи цели 6 часа с маска. Иначе Костадинов си призна, че от самото начало в президентството, той е бил без маска.

Тази заран си бил направил тест от аптеката, който бил негативен. Въпреки това Костадинов възнамерявал да си направи и тест в здравна лаборатория.
свързани новини58597на 07.01.2022140283преди 20 часа
“Ако РЗИ ми наложат такава карантина, аз няма по какъв начин да не се съобразя. На базата на какво обаче ще ми наложат карантина, откакто пробата ми е негативен? “, продължи той.

“Наш народен представител даде позитивна проба след края на последния парламентарен ден предходната година. Това какво значи, че цялото Народно заседание би трябвало да бъде сложено под карантина ли? “, изясни Костадинов.

Ваксинирането би трябвало да е непринуден и персонален избор, изясни ръководителят на " Възраждане ".

" Казахте хората, които ви имат вяра. Аз не съм лидер на фракция и не съм гуру. Всеки един задоволително рационален почитател на " Възраждане " или рационален човек, може всеки самичък да си вземе осведомения избор. Аз не споделям дали да се имунизират или да не се имунизират “, изясни още веднъж Костадин Костадинов.
свързани новини67688преди 14 часа
“Зеленият документ и политиката на предходните държавни управления насаждат разделяне и опълчване “, акцентира патриотът.

“Репортажът на Би Ти Ви беше манипулативен. Това непосредствено си беше кражба на персонални данни “, нападна още веднъж репортажа на малкия екран той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР